V11.13 kullanıma sunulmuştur.

Hata Mesajı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NYILMAZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NYILMAZ

Kıdemli Üye
Win7 64 bit kullanıyorum. Bilgisayarımda statik program açıkken uyku moduna geçtiğinde aşağıdaki mesajla karşılaşıyorum ve programı kapatmak zorunda kalıyorum. Bu mesajdan peşpeşe onlarca, hatta sürekli olarak sonsuz sayıda geliyor. Kaynağını bulamadım. Bilgilerinize.

Ekli dosyalar

• uyku modu.png
    uyku modu.png
    6.3 KB · Görüntüleme: 5,206
Bilgisayar uyku moduna geçince donanım kilidine ait sürücü de windows sürücüleri ile birlikte devre dışı kalıyor. Donanım kilidi sürücüsü devre dışı kalınca kilitle ilgili bu hata mesajı açığa çıkarıyor programda...

HakanŞahin":yg6fyw5v' Alıntı:
Bilgisayar uyku moduna geçince sürücüler de uyku moduna geçiyor ve donanım kilidine ait sürücü de windows sürücüleri ile birlikte devre dışı kalıyor. Donanım kilidi sürücüsü devre dışı kalınca kilitle ilgili bu hata mesajı açığa çıkarıyor programda...

Sevgili Hakan,

Sorunun söylediğin nedenden olduğunu farkettim. Bu konuda:
1. Beni üzen; bazen biriyle konuşurken yada basit oyalanmalarda kayıt etmediğimiz için kayıplarla karşılaşıyoruz.
2. Beni şaşırtan ; daha önceden (win7 32 kullanırken) böyle bir sorunla karşılaşmamış olmamdandır. Sorun genel midir, sorun sizde yada diğer arkadaşlarda da oluşmakta mıdır diye merak ettim. Kolay gelsin iyi günler.

..... bir ilave uzun süreceğini düşündüğüm analizde, analize basıp bırakıp çıkmak ve bu arada diğer işlerle ilgilenmek istiyorum analiz bittiğinde bu sorunla karşılaşıyorum.

Nedim tekrar merhaba,

Seni üzmek istemeyiz ama bazen şaşırtabiliriz :)

1. maddenin olması için uyku moduna geçiş süresinin bir kaç dakikaya ayarlanmış olması lazım ki, konuşurken windows uyku moduna geçebilsin. Bu süreyi 30/60 dk gibi yapabilirsin. Uzun süre bilgisayarın başında olunmadığı zaman da programdan çıkmak makul olacaktır.

2.'si ise evet herkeste olabilecek bir durum. Windows 32/64 bir farkı ve projeyi analize bırakma/veri kaybı engellenmesi gibi durumlar için ise bu konu teknik bir konu olduğundan arge ekibimiz tarafından değerlendirilebilir.

Bidirimin için teşekkürler, iyi çalışmalar..

HakanŞahin":1x7x1a3w' Alıntı:
Nedim tekrar merhaba,

Seni üzmek istemeyiz ama bazen şaşırtabiliriz :)

1. maddenin olması için uyku moduna geçiş süresinin bir kaç dakikaya ayarlanmış olması lazım ki, konuşurken windows uyku moduna geçebilsin. Bu süreyi 30/60 dk gibi yapabilirsin. Uzun süre bilgisayarın başında olunmadığı zaman da programdan çıkmak makul olacaktır.

2.'si ise evet herkeste olabilecek bir durum. Windows 32/64 bir farkı ve analizle ilgili durumlar için ise bu konu teknik bir konu olduğundan arge ekibimiz tarafından değerlendirilebilir.

İyi çalışmalar..

Çok teessüf ederim. Kolay gelsin.

Yanlış yazmışım düzeltiyorum: Çok teşekkür ederim kolay gelsin :)

merhaba bu hata mesajı ben proje yaparken sürekli ortaya çıkıyor ve programı kapatıyor en başa dönüyorum
bu durumu nasıl çözebiliriz

shamzacebi":2e2h32fe' Alıntı:
merhaba bu hata mesajı ben proje yaparken sürekli ortaya çıkıyor ve programı kapatıyor en başa dönüyorum
bu durumu nasıl çözebiliriz

Hata mesajı, proje üzerinde çalışma yaparken mi açığa çıkıyor?

Hata mesajı çıktığı anda donanım kilidinin ışığı yanmaya devam ediyor mu?

Donanım kilidini bilgisayarın başka bir usb portuna takarak deneme yapabilir misiniz?

fuatturan:2gmfmcme' Alıntı:
AYNISI BENDE DE OLUYOR.

Daha önce açtığınız başlıktan farklı bir durum mudur bu? Hata mesajının ekran görüntüsünü mesaja ekler misiniz?
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Hata mesajı NYılmaz'ın eklediği ekran görüntüsü ile aynı ise;

HakanŞahin:2gmfmcme' Alıntı:
Hata mesajı, proje üzerinde çalışma yaparken mi açığa çıkıyor?

Hata mesajı çıktığı anda donanım kilidinin ışığı yanmaya devam ediyor mu?

Donanım kilidini bilgisayarın başka bir usb portuna takarak deneme yapabilir misiniz?

evet proje üzerinde çalışırken oluyor ve kilidin ışığı yanıyor ayrıca bütün usb portlarda denedim gene aynı

shamzacebi":1p9s8ij1' Alıntı:
evet proje üzerinde çalışırken oluyor ve kilidin ışığı yanıyor ayrıca bütün usb portlarda denedim gene aynı

Hata oluştuğu anda bizi arayın, uzaktan erişimle birlikte bakalım.

0 224 220 67 17

Geri