Merhaba. Su basıncı aktif toprak basıncını düşüreceği için ben olsam aktif toprak basınç içeren kombinasyonlara su yüklerini girmezdim.Herkese iyi akşamlar,
İlk kez havuz projesi çiziyorum ve pek bilgim yok. Projeye su yükü girmem istendi. Yardımcı olabilir misiniz?
Tam anlayamadım yardımcı olabilir misiniz? Revize gelince perdeye yük ekledim ama doğru değil anladığım kadarıyla mesajınızdan.Merhaba. Su basıncı aktif toprak basıncını düşüreceği için ben olsam aktif toprak basınç içeren kombinasyonlara su yüklerini girmezdim.
Merhaba. Vektörel olarak su basıncı toprak basıncını düşürür. Daha iyi anlatmak için eke "Etkiler" isim görsel dosya koydum. Bu benim kişisel düşüncem. Kesin doğrudur diyemem. Sorgulayabilirsiniz.Tam anlayamadım yardımcı olabilir misiniz? Revize gelince perdeye yük ekledim ama doğru değil anladığım kadarıyla mesajınızdan.
Herkese iyi akşamlar,
İlk kez havuz projesi çiziyorum ve pek bilgim yok. Projeye su yükü girmem istendi. Yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederimBu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Bu aramada sedece benim mesajlarım var. Aramana bölümüne havuz yazıp arama yaparsınız onlarca başlık çıkabilir, yararlanırsınız.
Teşekkür ederimMerhaba. Vektörel olarak su basıncı toprak basıncını düşürür. Daha iyi anlatmak için eke "Etkiler" isim görsel dosya koydum. Bu benim kişisel düşüncem. Kesin doğrudur diyemem. Sorgulayabilirsiniz.