V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

IDE 6.053 PUSHOVER (İTME) ANALİZİ

merhabalar. son kullandığım 6.053 versiyonda itme analizini göremedim. en son kullandığım 5.511 enterprise versiyonunda vardı.
 
Bildiğiniz gibi 6 versiyonunda programın altyapısı tamamen yenilendi. Yeni altyapıya uygun pushover analizi kullanıcılarımızdan fazla talep gelmediği için 6 versiyonunda şimdilik yok. Ancak ilerideki güncellemelerde eklenecek. Pushover analizi için güncelleme yapılana kadar 5 versiyonunu kullanınız.
 
Pushover analizi 5 versiyonda çok kullandığımız bir analizdi tekrar istiyoruz lütfen. 5 versiyondakini kullanabilmemiz için projeyi tekrar 5 versiyonda girmemiz gerekir. Selamlar Suat
 
Ben de en yakın zamanda ide 6'da gormek istiyorum, Nonlineer analiz yaptıgımız binalar için gerekli diye düşünüyorum. Bir de yasin Beyle gorustum ama bundan sonraki güncellemede surekli temellerde tdy 3.4.1.1 C maddesindeki gövde donatısı sartı da yerine getirilirse sevinirim cunku son versiyonda kısa temellerde bu donatı atılmıyor
iyi çalışmalar
 
bende arkadaşlara katılıyorum bir an önce bu analiz tekrar programa konmalı. 6 versiyonda girdiğimiz projeyi zaten 5 versiyonda açamıyoruz. buda çok büyük bir sıkıntı koca projeyi tekrar 5 versiyondamı girecez.
 
Projeyi girmeden önce güçlendirme projesi bilgisine sahipsiniz zaten. Bu projeleri 5 versiyonuyla girin. 6 versiyonu 5 veriyonu projelerini okuyor. ideYAPI bu aralar çizim işlerine çok yoğunlaştı. Bu çizim işleri bitmeden Pushover analizini 6 versiyona entegre edeceklerini sanmıyorum.
 
cassabotanic":13o73yq1' Alıntı:
ideYAPI bu aralar çizim işlerine çok yoğunlaştı. Bu çizim işleri bitmeden Pushover analizini 6 versiyona entegre edeceklerini sanmıyorum.

İdeYAPI' ya, analiz ve çizim olanaklarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesi ile alakalı,(argeyi ve faruk beyi zaman zaman kızdıran) bir çok öneri ve isteklerde bulunmuştuk..Tahminlerim doğru ise, İdeYAPI ARGE' de bu çalışmalar şuan ele alınmış üzerinde çalışmalar yapılıyor..

Çalışmalar uygun kıvama geldiğinde,proğramların,olanaklarının,artırıldığı bir güncelleme ile "Herşeyin planlayıp ,tasarladığımız ve hesapladığımız gibi" gideceğine inanıyorum..

Bu arada Pushover analiz de önemli, eski versiyonlara dönüp çalışma yapmak pek cazip olmasada,ideYAPI nın bu süreçte yapacakları işler için katlanabiliriz bir müddet daha..

İdeYAPI' ya çalışmlarında başarılar,ve kolaylıklar diliyorum..
 
Geri
Üst