V11'i Online Satın Alın

ide 8.503 döşeme tanımlama

RESİMDE İŞARETLEDİĞİM YERLERE YENİ VERSİYONDA NASIL DÖŞEME ATAYABİLİRİM ACABA . ÖNCEKİ VERSİYONLARDA TANIMLAYABİLİYORDUK .

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

PROJE LİNKTEDİR

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    51.3 KB · Görüntüleme: 2,296
Merhaba,

Eklediğiniz projede, gösterdiniz gözlerde çevre elemanların kotları uyumlu değil. Bu yüzden döşeme yerleştirilemiyor. Önceki versiyonda döşeme yerleştirilirsiniz ancak geometri kontrolünde hatalı döşeme uyarısı verilecektir.

Belirttiğiniz gözlerde, iki farklı döşeme olacaksa K75-K81 arasında aynı kotta bir eleman daha olmalıdır.

Eğer boydan boya tek bir döşeme olacaksa P8'in bulunduğu yerde döşeme kenarı tanımlamalısınız. Bunun için P8 perdesini üstten tanımlayın. Daha sonra P8 perdenin altından bir döşeme kenarı çizin. Döşeme ayarlarında döşeme kotunu sıfır verin ve döşemeyi yerleştirin.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    75.1 KB · Görüntüleme: 2,278
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    125.1 KB · Görüntüleme: 2,278
  • ornekverigirisi.rar
    ornekverigirisi.rar
    4.5 MB · Görüntüleme: 55
YANİ BEN P8 İLE K76 ARASINA Bİ PLAK TANIMLAYIP(+0.00 KOTUNDA) İŞLEME DEVAM EDEMEYECEKMİYİM. BİDE ŞUNA DEĞİNEYİM ZATEN K76 VE P8 ARASI BİNA GİRİŞİ TUTUP BİR METRE YUKARIDAN KİRİŞ TANIMLAMA ŞANSIM OLAMAZ. HER DÖŞEMENİN KENARINA FARKLI KOTLARDA KİRİŞ VEYA DÖŞEME KENARIDA TANIMLAYAMIYORUZ NASIL OLACAK SİZ Bİ FİKİR VERİN ?

design_building":3dfsrxz3' Alıntı:
YANİ BEN P8 İLE K76 ARASINA Bİ PLAK TANIMLAYIP(+0.00 KOTUNDA) İŞLEME DEVAM EDEMEYECEKMİYİM. BİDE ŞUNA DEĞİNEYİM ZATEN K76 VE P8 ARASI BİNA GİRİŞİ TUTUP BİR METRE YUKARIDAN KİRİŞ TANIMLAMA ŞANSIM OLAMAZ. HER DÖŞEMENİN KENARINA FARKLI KOTLARDA KİRİŞ VEYA DÖŞEME KENARIDA TANIMLAYAMIYORUZ NASIL OLACAK SİZ Bİ FİKİR VERİN ?

İsteğiniz gibi tanımlarsanız ve projenize devam edersiniz. 0 224 220 67 17 nolu telefondan bize ulaşırsanız, uzaktan erişimle bilgisayarınıza bağlanarak bu tarz veri girişlerinin nasıl yapılacağını bire bir gösterebiliriz.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    67 KB · Görüntüleme: 2,261
  • ornekverigirisi2.ide85
    ornekverigirisi2.ide85
    5.3 MB · Görüntüleme: 411
KİRİŞ KOTUNU YÜKSELTİP DAHA SONRA DÜŞÜRDÜM GEOMETRİ KONTROLÜNDE HATA VAR DİYOR AMA ÇOKDA ÖNEMLİ DEĞİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM. EĞER Bİ SIKINTI YAŞARSAM BELİRTTİĞİNİZ NUMARA İLE İLETİŞİME GEÇERİM İYİ ÇALIŞMALAR

design_building":2r7mjvel' Alıntı:
KİRİŞ KOTUNU YÜKSELTİP DAHA SONRA DÜŞÜRDÜM GEOMETRİ KONTROLÜNDE HATA VAR DİYOR AMA ÇOKDA ÖNEMLİ DEĞİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM. EĞER Bİ SIKINTI YAŞARSAM BELİRTTİĞİNİZ NUMARA İLE İLETİŞİME GEÇERİM İYİ ÇALIŞMALAR

Kotunu düşürdüğünüz kirişe yük aktarımı yapılır. Çünkü o döşemeye bağlamış olursunuz.

Geri