V11'i Online Satın Alın

ideCAD 8 Betonarme Kesişim sorunu

Apocalpyse

Etkin Üye
Ide 8de resimdeki ayarları bulamadım saplama kiriş yaparken düğüm noktası oluşmuyor ve önce saplanacak kirişi atıp sonra ana kirişi yapınca kirişlerimi bölüyor isimlerini aynı yapsamda birleştirmiyor saçma sapan bir sistem oluşuyor

önce ana kirişi atıp sonra saplama kirişi sapladığım zamansa ana kirişe betonarme sekmesinden bakınca saplanan kirişi açılımda görmüyorum

yardımlarınızı bekliyorum tşkler

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7.4 KB · Görüntüleme: 1,982
Re: Ide8 Betonarme Kesişim sorunu

Apocalpyse":2cdtk6sv' Alıntı:
Ide 8de resimdeki ayarları bulamadım saplama kiriş yaparken düğüm noktası oluşmuyor ve önce saplanacak kirişi atıp sonra ana kirişi yapınca kirişlerimi bölüyor isimlerini aynı yapsamda birleştirmiyor saçma sapan bir sistem oluşuyor

önce ana kirişi atıp sonra saplama kirişi sapladığım zamansa ana kirişe betonarme sekmesinden bakınca saplanan kirişi açılımda görmüyorum

yardımlarınızı bekliyorum tşkler

Merhaba,

8.504'den itibaren gösterdiğiniz ikonlar veri girişi sırasında gerekli olmadığı kaldırılmıştır. Program saplanan, taşıyan kiriş ilişkilerini otomatik bulmaktadır.

Bölünen elemanları Birleştir komutu ile tek parça yapabilirsiniz. Ancak yaşadığınız sorunu daha iyi anlayabilmemiz için projenizi ekleyiniz. Projenizde yaptığınız işlemleri adım adım tarif ediniz.

Re: Ide8 Betonarme Kesişim sorunu

ozaman hakan bey önce ana kirişi sonra saplanan kirişi atmam gerekiyor anladım tşkler çok gerekli olursa bölünün elemanı birleştir der çözerim tşkler

Geri