V11'i Online Satın Alın

IdeCad Ayarları

Apocalpyse

Etkin Üye
Merhabalar Ide savedvariables dosyası nerde bulunur? her formattan sonra araç çubuklarını tekrar ayarlamam gerekiyor
C:\Users\Yıldız Mühendislik\AppData\Local
Klasöründe bulamıyorum.

Ekte bir dosya mevcut buna baka baka yapmak zorundayım.

Genel ayarlar sekmesindeki kutupsal izleme otomatik kayıt v.b. ayarlarıda tekrar yapmak zorundayım

Birde arşive kaydettiğim pafta bloklarını tek tek ayarlamam gerekiyor haliyle tekrar tekrar

Menüde ayarları kaydet kısa yoluyla bir yere varamadım o sanırım sadece kalem kalınlıklarını kaydediyor

Her yeni projede donatı seçimlerini tekrar yapmamak için bir boş taslak dosyam var ancak bunun geliştirilmesini ve programa eklenmesini rica ederim.

Yani bir ayarları kaydet seçeneği olsada onu yüklediğim an her ayarım gelse tek tuşla ne güzel olurdu.

Saygılarımla.

Ekli dosyalar

• ideayarlar.PNG
    ideayarlar.PNG
    85.3 KB · Görüntüleme: 1,981
Apocalpyse:3uygdhj2' Alıntı:
Merhabalar Ide savedvariables dosyası nerde bulunur? her formattan sonra araç çubuklarını tekrar ayarlamam gerekiyor
C:\Users\Yıldız Mühendislik\AppData\Local
Klasöründe bulamıyorum.

Merhaba,

Program toollbar düzeni ve kısayollara ait bilgiler Windows kayıt defterinde tutulmaktadır.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Apocalpyse:3uygdhj2' Alıntı:
Menüde ayarları kaydet kısa yoluyla bir yere varamadım o sanırım sadece kalem kalınlıklarını kaydediyorHer yeni projede donatı seçimlerini tekrar yapmamak için bir boş taslak dosyam var ancak bunun geliştirilmesini ve programa eklenmesini rica ederim.Yani bir ayarları kaydet seçeneği olsada onu yüklediğim an her ayarım gelse tek tuşla ne güzel olurdu.
Kendi proje ayarlarınızı şablon projesi olarak kayıt edebilirsiniz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Geri