W wise53 Yeni Üye 30 Eyl 2015 #1 nervürlü döşemelerde donatı yetersiz uyarısı alıyorum nasıl düzeltebilirim bu sorunu ? ve projeyi buraya nasıl atabilirim demo versiyonda çizim yaptım
nervürlü döşemelerde donatı yetersiz uyarısı alıyorum nasıl düzeltebilirim bu sorunu ? ve projeyi buraya nasıl atabilirim demo versiyonda çizim yaptım
W wise53 Yeni Üye 1 Eki 2015 #2 sonunda yükledim çizimi bir bilen kontrol etse neler yanlış ve verilen hata nasıl düzeltilir yardımcı olursa sevinirim. Ekli dosyalar örnek.cde örnek.cde 949.6 KB · Görüntüleme: 519
sonunda yükledim çizimi bir bilen kontrol etse neler yanlış ve verilen hata nasıl düzeltilir yardımcı olursa sevinirim.
W wise53 Yeni Üye 4 Eki 2015 #3 çizimime bakıp nerelerde eksik yanlış yaptığımı ve verilen hataları nasıl düzelteceğimi söyleyecek biri yok mu .. hazır bir hevesim var programa karşı Ekli dosyalar örnek.cde örnek.cde 949.6 KB · Görüntüleme: 527
çizimime bakıp nerelerde eksik yanlış yaptığımı ve verilen hataları nasıl düzelteceğimi söyleyecek biri yok mu .. hazır bir hevesim var programa karşı