V11'i Online Satın Alın

ideCAD de performans analizi hakkında bilgi

gencideci

Etkin Üye
Merhaba, internette baktığımda bulamadım bu konuyu arayan başka insanlar için de yararlı olacağını düşündüm.

Sta4cad programında "Doğrusal Olmayan Yöntemler" ile performans analizi yapılabiliyor.

Bu analiz yöntemi idecad de varmıdır acaba?

2018 deprem yönetmeliği gereği performans analizinde yaşanan zorluklar karşısında bu yöntem ile çözmem önerildi...

Re: İdecad de performans analizi hakkında bilgi?

ideCAD ile Doğrusal olmayan analiz, başka bir programa ihtiyaç duyulmadan hem tek modlu hem de çok modlu olarak yapılır.

v10.50 Betaya eklenmiştir. Yakında güncelleme yapılacaktır. Beta olarak kulanmak için talep edince download linki tarafınıza gönderilir.

Bursa ideYAPI 0224 2206717 Telefon ile ulaşıp beta isteğinizi iletin.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

merhaba ben idecadde mimari render almak istiyorum ama ne ögretici bir şeye rastladım yani bi 3dsmax lumion gibi gerçekçi render alınabilecek bir programmı bunu kapsıyormu bu idecad
baska bir program ogrenmem gereklimi onu idrak edemedim ögrenciyim yardımcı olursanız sevinirim.

tugrul34":3ohl357p' Alıntı:
merhaba ben idecadde mimari render almak istiyorum ama ne ögretici bir şeye rastladım yani bi 3dsmax lumion gibi gerçekçi render alınabilecek bir programmı bunu kapsıyormu bu idecad
baska bir program ogrenmem gereklimi onu idrak edemedim ögrenciyim yardımcı olursanız sevinirim.
Hem mimari hem de statik program ( Betonarme + çelik içeren üst versiyon) ile son derece başarılı render alınır. Program render olanağını kapsar. Başka bir program öğrenmeniz gerekmez.
Ayrıca Mesajiniz için daha doğru bölümü bu forumda bulduğunuz zaman son derece detaylı başka bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Geri