V11'i Online Satın Alın

ideCAD Merdiven ile ilgili resim ekte

gencideci

Etkin Üye
Ekteki fotoğrafta gözüktüğü gibi yeni merdiven oluşturunca düşük kotda çıkıyor. Bunun bir çözümü olduğunu söylemişti bir arkadas ama bir türlü fırsat bulup gösteremdi suanda da aramız iyi değil soramıyorum. Lütfen acil yardım edermisiniz yarına yetiştirmem gereken bir proje var...

resim:
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Re: İdecad Merdiven ile ilgili acil bilgi. resim ekte

Merhabalar, Merdivende ilk alanı oluşturduktan sonra devam eden alanlar için merdiven alanı ekle komutunu kullanmanız gerekmektedir. Yollamış olduğunuz görüntüde ilk alanı oluşturduktan sonra eklemek istediğiniz alan için tekrardan merdiven oluştur komutunu kullandığınız anlaşılıyor.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    12.3 KB · Görüntüleme: 1,949
Re: İdecad Merdiven ile ilgili resim ekte

datayı girmemişsiniz. ama görünen merdiven çıkış yönlerini hatalı oluşturmuşsunuz.
merdiven dış konturlarını oluşturunca çıkış yönünüze göre sırası ile çıkış yönünü belirtiniz bunları yaparken rota komutunu her bir çıkış yönünü çizince komutu bırakın tekrar alın çizin oluşur

Re: İdecad Merdiven ile ilgili resim ekte

saridurmus":ye27t84w' Alıntı:
datayı girmemişsiniz. ama görünen merdiven çıkış yönlerini hatalı oluşturmuşsunuz.
merdiven dış konturlarını oluşturunca çıkış yönünüze göre sırası ile çıkış yönünü belirtiniz bunları yaparken rota komutunu her bir çıkış yönünü çizince komutu bırakın tekrar alın çizin oluşur

Teşekkür ediyorum. dediğin gibi rota komutu yönüyle ilgiliymiş. Çözdüm sorunu

Geri