E eissenhover Etkin Üye 11 Kas 2016 #1 merhabaalr, idecad 8 in son surumunde (demo) rapor kısmından hıcbır raporu goruntuleyemıyorum. bunun sebebı nedır yardımcı olabılırmısınız
merhabaalr, idecad 8 in son surumunde (demo) rapor kısmından hıcbır raporu goruntuleyemıyorum. bunun sebebı nedır yardımcı olabılırmısınız
Yasin TEZEL Uzman Üye 14 Kas 2016 #3 Merhaba, Rapor alırken herhangibir hata alıyor musunuz? C:\ProgramData\ideCAD Klasöründeki iderpt.tmp dosyasını silin ve tekrar rapor almayı deneyin. Sorun düzelebilir. Sorun devam ederse İstanbul ofisimizi arayabilirsiniz.
Merhaba, Rapor alırken herhangibir hata alıyor musunuz? C:\ProgramData\ideCAD Klasöründeki iderpt.tmp dosyasını silin ve tekrar rapor almayı deneyin. Sorun düzelebilir. Sorun devam ederse İstanbul ofisimizi arayabilirsiniz.
S sdrgztr21 Yeni Üye 23 Eki 2018 #4 İyi günler idecad 8 de iderpt.tmp dosyasini silmeme rağmen raoor alamiyorum ayni hatayi veriyor ne yapmaliyim
İyi günler idecad 8 de iderpt.tmp dosyasini silmeme rağmen raoor alamiyorum ayni hatayi veriyor ne yapmaliyim