Analiz yapamamanızın onunla bir alakası yok, analiz yapılmayan (yapılamayan) projelerde kütle ve rijitlik merkezi ilk başlangıçta hep 0,0 noktasında gözükür.bayramyaşar":3qtpw8wr' Alıntı:analiz yapamıyorum kütle ve rijitlik merkezi böyle çıktığı için analizi başlatıyorum yarıda iptal oluyor
analiz yaptır dediğim zaman yapıyor komutlar çalışıyor sonra ritz yöntemi uygulanıyor kısmında kesiliyorunver":28ezy6kl' Alıntı:Projenizi ekleyiniz. Neden yarıda kesiliyor anlamak için İnceleyelim.
Ünver ÖZCAN
2m proje":2ynvqlg7' Alıntı:Analiz yapamamanızın onunla bir alakası yok, analiz yapılmayan (yapılamayan) projelerde kütle ve rijitlik merkezi ilk başlangıçta hep 0,0 noktasında gözükür.bayramyaşar":2ynvqlg7' Alıntı:analiz yapamıyorum kütle ve rijitlik merkezi böyle çıktığı için analizi başlatıyorum yarıda iptal oluyor
Analiz yapamamanızın modellemeyle alakalı bir sebebi vardır Ünver beyin dediği gibi modelinizi eklerseniz cevap verebiliriz.
bayramyaşar":19nq12uo' Alıntı:2m proje":19nq12uo' Alıntı:Analiz yapamamanızın onunla bir alakası yok, analiz yapılmayan (yapılamayan) projelerde kütle ve rijitlik merkezi ilk başlangıçta hep 0,0 noktasında gözükür.bayramyaşar":19nq12uo' Alıntı:analiz yapamıyorum kütle ve rijitlik merkezi böyle çıktığı için analizi başlatıyorum yarıda iptal oluyor
Analiz yapamamanızın modellemeyle alakalı bir sebebi vardır Ünver beyin dediği gibi modelinizi eklerseniz cevap verebiliriz.
demo versiyonda çalışıyorum birde foruma daha dün kaydoldum resim dışında nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum teekkürler.