V11.13 kullanıma sunulmuştur.

ideCAD Statik 7.017 Demox64 yüklenmesiyle ilgili Problem

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gavra1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gavra1

Yeni Üye
ideCAD Statik 7.017 Demo 64 bit (Türkçe).exe dosyasını
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
adresinden indirip Windows 7 64 bit işletim sistemine kurdum.

Ancak "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b). Uygulamayı sonlandırmak için Tamam düğmesini tıklatın." hatasıyla karşılaştım. Ne yapma mı önerirsiniz demo olarak programı kullanabilmek adına? İlginize teşekkür ediyorum.

gavra1":34qry1el' Alıntı:
ideCAD Statik 7.017 Demo 64 bit (Türkçe).exe dosyasını
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
adresinden indirip Windows 7 64 bit işletim sistemine kurdum.

Ancak "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b). Uygulamayı sonlandırmak için Tamam düğmesini tıklatın." hatasıyla karşılaştım. Ne yapma mı önerirsiniz demo olarak programı kullanabilmek adına? İlginize teşekkür ediyorum.

Merhaba,

Mesai saatleri içinde Bursa ofisimizden bizi ararsanız, uzaktan erişimle probleminize bakabiliriz.

0 224 220 67 17

aynı şekilde hasplı 7.17 7.18 açamıyorum 5.511 problem yok sorunsuz açılıyor. sorun çözüldüyse 2 satır yazı yazılsa tekrar sizi rahatsız etmek durumunda kalmazdık hakan bey saygılarımla.

HakanŞahin":pxf0q9jk' Alıntı:
Merhaba, Mesai saatleri içinde Bursa ofisimizden bizi ararsanız, uzaktan erişimle probleminize bakabiliriz.
0 224 220 67 17

profesyonel":pxf0q9jk' Alıntı:
aynı şekilde hasplı 7.17 7.18 açamıyorum 5.511 problem yok sorunsuz açılıyor. sorun çözüldüyse 2 satır yazı yazılsa tekrar sizi rahatsız etmek durumunda kalmazdık hakan bey saygılarımla.

Telefonla aranmadığımız için uzaktan erişimle konuya bakamamıştık.

Probleminiz için ise herhangi bir rahatsızlık vermezsiniz, yeter ki yardımcı olabilelim.

İyi çalışmalar

Geri