V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

ideCAD statik v10

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hkderinoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi günler, idestatik v.10 deneme sürümü ve öğrenci sürümü arasındaki fark nedir? Bilgi verebilir misiniz?

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba;

Deneme sürümü hemen indirip kullanabileceğiniz kat ve süre sınırlaması olmadan yapıların analizine izin veren, rapor ve çizimleri baskıya göndermeden program arayüzünde inceleyebileceğiniz bir sürümdür. Öğrenci versiyonunda ise öğrenci olduğunuzun kontrolü gerçekleştirildikten sonra uygun iseniz programın tüm olanaklarını bir süreliğine kullanmanız için süreli kilit ile çalışan bir sürümdür, süre dışında kısıtlaması mevcut değildir.

Merhaba;

Öğrenci sürümü dışında hemen kullanmaya başlamak isterseniz deneme sürümünü indirebilirsiniz. Deneme sürümündeki kısıtlamada sadece rapor ve çizimleri çıktı olarak alamazsınız, program arayüzünden çizim ve raporları inceleyebilirsiniz, bilginize.

Öğrenci sürümünü kullanmak isterseniz yarın 9:00-18:00 saatleri arasında İstanbul veya Bursa ofisimizi arayarak bilgilerinizi paylaşmanızı rica edeceğiz. İnternet sitesindeki formun kontrolü yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Merhabalar tekrardan,
Ben ideCAD de zaman tanım alanı kısmında excel dosyasında deprem kaydını eklemek istiyorum fakat 6000 adet zaman ivme değeri var. Bu sebeple zaman tanım alanı kısmında dosya import etmek istiyorum. Fakat ideCAD de hangi dosya uzantısı ve hangi formatta olması gerektiğini bilmiyorum bu dosyanın. Exceldeki deprem kaydında ivme zaman şeklinde parametrelerim. Ya da ben yanlış kısıma mı bakıyorum acaba programda? Seçeceğim bir deprem kaydını İdeCAD de kullanmak istiyorum. Dışardan girmek istiyorum deprem parametrelerini yani. Yardımcı olma şansınız varsa çok memnun olurum.

Merhabalar tekrardan,
Ben ideCAD de zaman tanım alanı kısmında excel dosyasında deprem kaydını eklemek istiyorum fakat 6000 adet zaman ivme değeri var. Bu sebeple zaman tanım alanı kısmında dosya import etmek istiyorum. Fakat ideCAD de hangi dosya uzantısı ve hangi formatta olması gerektiğini bilmiyorum bu dosyanın. Exceldeki deprem kaydında ivme zaman şeklinde parametrelerim. Ya da ben yanlış kısıma mı bakıyorum acaba programda? Seçeceğim bir deprem kaydını İdeCAD de kullanmak istiyorum. Dışardan girmek istiyorum deprem parametrelerini yani. Yardımcı olma şansınız varsa çok memnun olurum.

Aşağıdaki idecad bilgi bankası linkinden faydalanabilirsiniz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

ivme zaman verileri çoğunlukla bu denli çok olur. Bu sebeple not defteri formatında soldaki sütun "zaman" sağdaki sütun "ivme" olacak şekilde fonksiyon tanımlarsanız import edebilirsiniz.

Saygılarımla...

Geri