V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

ideCAD Teknik Destek Portalına kayıt oldum ama mail gelmedi

Re: ideCAD Teknik Destek Portalına kayıt oldum ama mail gelm

Sistemimizde herhangi bir kayıt işleminiz görünmüyor. Lütfen aşağıda yazılan adımları takip ediniz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

idecad.com.tr üyelik işlemini sırasında verdiğiniz bilgiler doğrultusunda size davet gönderilecektir.

Böyle bir hata veriyor,

Ekli dosyalar

• İDECA.jpg
    İDECA.jpg
    84.9 KB · Görüntüleme: 4,446

Mustafa Bey merhaba,

Mailiniz @gmal.com görünüyor. Bu mailiniz doğru mudur?

Üyelik işleminin tamamlanması için email adresinize gönderilen otomatik epostanın sizin tarafınızan doğrulanması gerekiyor. Doğru değilse aktifleştirme yapmadığınız için davetiye göndemiyoruz.

Lütfen eposta adresiniz doğru mu kontrol ediniz ve size sistem tarafından gönderilen epostada aktifleştirme linkini tıklayınız.

ide portal sayfasına üye olmak için mail adresi ile girdiğim halde boyut erişimi verilemedi başka mail adresi deneyin hatası vermektedir.

sebebi ne olabilir ?

Teknik destek portalı 10 versiyon kullanıcılarımıza özeldir.
Teknik destek merkezi üyelik gerektirmektedir. Üyelik, tarafımızdan kullanıcılarımıza gönderilen davet maili ile oluşturulur.
Yardım sayfasındaki işlemleri tamamladınız mı?

Teknik destek portalı 10 versiyon kullanıcılarımıza özeldir.
Teknik destek merkezi üyelik gerektirmektedir. Üyelik, tarafımızdan kullanıcılarımıza gönderilen davet maili ile oluşturulur.
Yardım sayfasındaki işlemleri tamamladınız mı?
Yasin bey çalıştığımız kurumda şu anda 10 versiyon kullanmaktayız. Davetiye maili için ne yapmamız gerekli ?

Geri