V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

Idecad Ver 6.0100

Herkese Merhabalar

İdecad Ver 6.01 in ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda bilgisi olan va mı ?

Su an 6.01 i deneyen arkadaşlar var ise görüşlerini alabilir miyiz?
 
6.0100 versiyonu şu an geliştirme aşamasındadır(kullanıcılara henüz verilmemiştir), geliştirme ve test bitince ücretsiz olarak v6 kullanıcılarına güncellenecektir. Yeni eklediğimiz özellikleri sizinle ilgili yerde paylaşıyoruz
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
şu aşamada çıkış tarihi belli değil, yaz sonu-sonbahar başı gibi tahmin ediyoruz, ancak bu kesin tarih değildir, değişebilir.
 
ideCAD versiyon 6.0100'ün hangi evrede olduğu,biz kullanıcılar için önemli.İdeYAPI' dan, kullanıcı beklentilerini karşılayacak şekilde duyurulmasını arzu ediyoruz.

İyi çalışmalar,başarılar ideYAPI.
 
Sn. Bolvadinim;
ideCAD 6 versiyonu şu an elinizde bulunan 6.0051 versiyonu ile sabittir.

Bu özelliklerin 5 versiyonu üzerine yeterli bir güncelleme olmadığnı düşünüyorsanız programı iade edbilirsiniz. Bunun için ofisimizle irtibata geçiniz.

6.0100 versiyonu ve bundan sonra yapılacaklar (kazık temel vs) tamamen ideYAPI'nın insiyatifinde, ve 6 kullanıcılarına bonus olarak sunulacak olanaklardır. Yeni eklenen olanakları zaten geliştirme aşamasındayken sizinle hiçbir programın yapmadığı kadar paylaşıyoruz. (Bu, zaman zaman tarafınızdan bize sıkıntı olarak yansıtılsa bile).

Ayrıca bu foruma yazılan her istek/bildirim/sıkıntı direk programlama ekibi tarafından takip edilip dikkate alınmaktadır. Ancak takdir edersiniz ki bu kadar çok isteği ne bir anda, ne de bir versiyonda ekleyebiliriz.

İyi çalışmalar dilerim.
 
Merhabalar,

Öncelikle var olanlar eleştirilir.Bu neden var? Bu neden yok? Bunun daha iyisi olamaz mı? Bunun daha pratik olanı yok mu?Eleştirel düşünmeyi, yıkıcı eleştirilerden ve şikâyetlerden ayırmalıyız. Amacımız kesinlikle moral bozmak değildir.

Unutmayalım ki "Meyveli ağaç taşlanır" ideYAPI sürekli üretim içinde, yeniliklere açık bir firma. Benim söylemeye çalıştığım firma boyutunda değil, detaylarla alakalı..Zaten o tür detay problemlerde dikkate alınıyor ve gerekli güncellemeler yapılıyor.

Yapılan çalışmaların proğramın alt yapısına yönelik olduğunu,bundan sonraki gelişmelerin kullanıcı isteklerini daha etkin bir şekilde karşılayacağını anlıyoruz..
Pekala neden eleştiriyoruz ..Eleştirel düşünme, sorgulamayı ve daha iyisini istemeyi talep etmeyi ve alternatifini önermeyi içerir. Eleştirilebilen bir şeyin geliştirilebilen bir tarafı vardır.

Dolayısıyla her türlü eleştiri, bir tür hediyedir. Eleştiriler yapıcı ve yıkıcı olarak ikiye ayrılabilir. Bizim burada yaptığımız yapıcı eleştiridir.İdeYAPI' ya yaptığımız eleştiriler,özellikle ARGE de yapılan çalışmaların taktir edilmemesi söz konusu asla değidir..Yanlış alışılan bir konuyu buradan tekrar düzeltmek istiyorum..

Sürçü lisan ettik ise affola. ...
 
Sn. Cassabotanic ve ide yetkilileri

Sn cassabotanic 8 mayısta foruma gönderdiğiniz mesajda 6.01 in testini yaptığınızdan bahsettiniz. 6. 01 ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşır mısınız? Ide kullanıcıları olarak 6. 01 de ne gibi yeni olanaklar olacağı konusunda sabırsızlanıyoruz. Forum yetkililerinin daha önce gönderdiği mesajlarda program görüntülerinde çelik menülerinin aktif olduğu görünüyor. 6.01 de çelik menüleri aktif mi?
Son olarak 6.01 versiyonu güncellemesi için herhangi bir ücret talebi olacak mı?
Saygılarımla
 
Sn. Civil1979, 6.0100 versiyonunda ilgili versiyon duyuru sayfasındaki ek özellikler olacak, v6 kullanıcılarından ayrı bir ücret talep edilmeyecek.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Ekran görüntüleri geliştirme versiyonundan alınmıştır, programın son halinde menüler ve görüntüler değişiklik gösterebilir...
 
Sn admin.
Mesajınızda belirtmiş olduğunuz forum sayfasını her gün ziyaret ediyorum. Fakat belirtmiş olduğunuz forum sayfasına sizlerin gönderdiği son mesaj 31 mart tarihli. Dolayısı ile 6.01 ile ilgili sizlerden çok fazla bilgi alamıyoruz. 6.01 versiyonu bazı kullanıcılar tarafından test edilirken versiyonun özelliklerinin yetkililer tarafından duyurulması daha doğru olacağını düşünüyorum
 
Sn. civil 1979, genelde yıllarla ölçülen yazılım geliştirme sürecinde 1.5 ay fazla uzun bir zaman değil. ;)
Yeni özellikleri ortaya çıktıkça ilgili sayfaya ekliyoruz, yakında birkaç yeni ekleme daha yapılacak. Tarafımdan duyurusu yapılana kadar ya da versiyon çıkana kadar yeni özellikler o sayfadakilerden ibarettir.
 
Geri
Üst