V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

idecad yavaşladı ve modelleme konusunda yardım

merhabalar ,
Ünver bey benim birkaç sorunum var yardımcı olur musunuz ?
12 katlı kirişli ve 2 bodrumlu bir yapı modelliyorum nedense bu projede program o kadar yavaşladı ki her komutta bekliyorum rica etsem siz bir dener misiniz benim programda mı birşey var yoksa modelleme kaynaklı bir donma mı yaşıyorum??bir de projeyi inceleme için vaktiniz varsa önerilerinizi bekliyorum.
aşağıya eklicem dosyayı, bana dönüş yaparsanız çok memnun olurum. iyi çalışmalar...

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
ide dosyası
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
mimari

Ünver bey benim birkaç sorunum var yardımcı olur musunuz ?
12 katlı kirişli ve 2 bodrumlu bir yapı modelliyorum nedense bu projede program o kadar yavaşladı ki her komutta bekliyorum rica etsem siz bir dener misiniz benim programda mı birşey var yoksa modelleme kaynaklı bir donma mı yaşıyorum??bir de projeyi inceleme için vaktiniz varsa önerilerinizi bekliyorum.
aşağıya eklicem dosyayı, bana dönüş yaparsanız çok memnun olurum. iyi çalışmalar...
Aşağıdaki gibi mimari projeyi de birlikte açarsanız bilgisayar yavaşlar.
Mimari projeleri silip başka bir adla yükleyip analiz yaptırınız.
1765560708185.png
1765561179616.png

Eğitim videosunu izleyiniz. Forum sayfasında anlatılan şekilde projelerinizi import edin.

Merhabalar ,
Konudan bağımsız olarak. Saliha hanımla aynı şeyi yapıp bana cevap verilmemesi çok garip. Üstelik projenin sizin istediğiniz gibi yüklenmediğini de iletmeme rağmen geri dönüş almıyorum. @Ünver ÖZCAN @Yasin TEZEL

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-12-16 150608.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-16 150608.png
    119.2 KB · Görüntüleme: 10
Ünver Bey'in eklediği resimlere istinaden, Sayın Saliha esen kullanıcımızın proje ekleme şekli forum kurallarına uygun olmadığı için proje incelenmeden genel bir cevap verilmiştir. Ünver Bey'in eklediği resimden kullanıcının idecad kullanımda hata yaptığı açıkca gözüktüğü için cevap verilmiştir.
Wetransfer gibi harici sitelere proje yüklendiğinde link belli bir süre sonra geçerliliğini yitirdiği için geriye dönük ihtiyaç anında projeye ulaşılamıyor.
Sizin eklediğiniz proje linkide şuan pasif gözüküyor.
Projenizi tekrar yüklerseniz inceleriz fakat zemin gerilmesi gibi tasarımsal sorunlarda her zaman yanıt alamayabilirsiniz.

proje ekleme şekli forum kurallarına uygun olmadığı için proje incelenmeden genel bir cevap verilmiştir
merhaba yasin bey geçen gün niyeyse cde yükleyemedim ve ben de wetransfere atmak zorunda kaldım

Geri