V11'i Online Satın Alın

idecat 5 nasıl kolon aplikasyon çizilir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erdnc19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdnc19

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar inş 2 sınftayım hocamz statik proje ödevi verdi idecatta çizecegz. bu statik projenin ilk önce hangi paftasını çizmemiz gerekiyor onu ögrenebilirmiyim bilen varsa. bide kolon aplikasyon planı idecatta kolonları yerleştirddikten sonra kolon ve kiriş donatılarını nasıl yerleştirecegiz herhalde otomatik olarak yerleştiriyormuş ve analiz yapıyormuş ama bir türlü yapamadım bilen varsa bi zahmet yardımcı olursa sevinirim video vs. olabilir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşekkürler.

Merhaba,

Program kullanımı ile ilgili eğitim videolarını aşağıdaki linkten izleyebilirsin.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

İstanbul'da ofisimizde her ay eğitim seminerleri düzenlenmektedir. Onlardan birine katılabilirsin.

Son olarak 5 versiyonundan bahsetmişsin. Donanım kilidin bulunmuyorsa 5 versiyonun kırık versiyonunu kullanıyorsun demektir. O versiyon çok eskidir hem de hatalı çözüm söz konusu olabilir ayrıca ihtiyaç duyduğun zaman da isabetli yardım alamazsın.

Lisansı olan mühendislik ofislerinden birinden yardım alarak proje ödevini yapabilirsin.

Ayrıca demo versiyonlarımız ile programı bire bir kullanman da mümkündür.

Projede analiz yapılmamış. Analiz yapılınca kolon aplikasyon planında etriye ve boyuna donatılar gösteriliyor.
Ayrıca gönderdiğiniz projede sadece kolonlar var.

tamam usta bende donatlar nasl gösteriliyor onu ögrenmek istyrm aşamalarını yazarmsnz bi zahmet

bak önce hakan beyin size attığı linklere bir çalış orda nasıl eleman gireceksin ve nasıl analiz yapacaksın görürsün. biraz derse çalış sonra anlamaz isen sor.

Geri