K kaya Etkin Üye 20 May 2022 #1 Radye temelde ve döşemelerde verilen ilave donatılın, yönü ve mesafeleri programdan otomatik olarak belirtme opsiyonu var mıdır ?
Radye temelde ve döşemelerde verilen ilave donatılın, yönü ve mesafeleri programdan otomatik olarak belirtme opsiyonu var mıdır ?
Levent Özpak Administrator 20 May 2022 #2 Radye ilave donatılar, ana donatılar ihtiyacı karşılamadığında konur. Yeri, konumu, çap ve aralığı otomatik belirlenir.
Radye ilave donatılar, ana donatılar ihtiyacı karşılamadığında konur. Yeri, konumu, çap ve aralığı otomatik belirlenir.
K kaya Etkin Üye 20 May 2022 #3 öncelikle cevabınız için teşekkür ederim levent bey, ben çizimlerde ekteki resimdeki gibi bir gösterim opsiyonu var mıdır diye sormak istedim. Ekli dosyalar ilave.png 22.7 KB · Görüntüleme: 39
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim levent bey, ben çizimlerde ekteki resimdeki gibi bir gösterim opsiyonu var mıdır diye sormak istedim.
Levent Özpak Administrator 20 May 2022 #4 şahinkaya' Alıntı: öncelikle cevabınız için teşekkür ederim levent bey, ben çizimlerde ekteki resimdeki gibi bir gösterim opsiyonu var mıdır diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla ... Böyle bir opisyon yoktur. İki boyut çizim olanaklarını kullanarak düzenleme yapabilirsiniz.
şahinkaya' Alıntı: öncelikle cevabınız için teşekkür ederim levent bey, ben çizimlerde ekteki resimdeki gibi bir gösterim opsiyonu var mıdır diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla ... Böyle bir opisyon yoktur. İki boyut çizim olanaklarını kullanarak düzenleme yapabilirsiniz.