N nur.8ide Üye 4 Ocak 2023 #1 8,20 yüksekliğinde istinat duvarım var ve donatıları 18lik donatıyı açsam da sağlayamıyorum. yardımcı olabilir misiniz Ekli dosyalar istinat.cde istinat.cde 9.1 MB · Görüntüleme: 33
8,20 yüksekliğinde istinat duvarım var ve donatıları 18lik donatıyı açsam da sağlayamıyorum. yardımcı olabilir misiniz
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 4 Ocak 2023 #2 nur.8ide' Alıntı: 8,20 yüksekliğinde istinat duvarım var ve donatıları 18lik donatıyı açsam da sağlayamıyorum. yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Aşağıdaki gibi modelleyebilirsiniz.
nur.8ide' Alıntı: 8,20 yüksekliğinde istinat duvarım var ve donatıları 18lik donatıyı açsam da sağlayamıyorum. yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Aşağıdaki gibi modelleyebilirsiniz.
V vforv Tanınmış Üye 12 Ocak 2023 #4 nur.8ide' Alıntı: 8,20 yüksekliğinde istinat duvarım var ve donatıları 18lik donatıyı açsam da sağlayamıyorum. yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Tasarladığınız temel sistemi sağlıklı mı sizce? Bence Kot farkı olan temeller arasına ciddi bir perde atarsanız daha iyi olacaktır.
nur.8ide' Alıntı: 8,20 yüksekliğinde istinat duvarım var ve donatıları 18lik donatıyı açsam da sağlayamıyorum. yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Tasarladığınız temel sistemi sağlıklı mı sizce? Bence Kot farkı olan temeller arasına ciddi bir perde atarsanız daha iyi olacaktır.