G gamzeturkmen Etkin Üye 30 Ağu 2024 #1 Merhaba, kısa kiriş oluşmaması için kiriş yüksekliğini min. düzeyde düşürmeli miyiz?
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 30 Ağu 2024 #2 Kiriş yüksekliğiniz açıklığınızın 1/4 ünden fazla ise kirişiniz kısa kiriştir.
G gamzeturkmen Etkin Üye 31 Ağu 2024 #3 Rıdvan TURAN' Alıntı: Kiriş yüksekliğiniz açıklığınızın 1/4 ünden fazla ise kirişiniz kısa kiriştir Genişletmek için tıkla ... Biliyorum ama mesela 150 cm uzunluğundaki kirişin yüksekliğini 36 cm yapmam doğru bir çözüm olur mu?
Rıdvan TURAN' Alıntı: Kiriş yüksekliğiniz açıklığınızın 1/4 ünden fazla ise kirişiniz kısa kiriştir Genişletmek için tıkla ... Biliyorum ama mesela 150 cm uzunluğundaki kirişin yüksekliğini 36 cm yapmam doğru bir çözüm olur mu?
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 1 Eyl 2024 #4 gamzeturkmen' Alıntı: Biliyorum ama mesela 150 cm uzunluğundaki kirişin yüksekliğini 36 cm yapmam doğru bir çözüm olur mu? Genişletmek için tıkla ... evet olur
gamzeturkmen' Alıntı: Biliyorum ama mesela 150 cm uzunluğundaki kirişin yüksekliğini 36 cm yapmam doğru bir çözüm olur mu? Genişletmek için tıkla ... evet olur