V11'i Online Satın Alın

Kalıp planında kiriş tarama renkleri çıkmıyor

sonsamuray

Etkin Üye
kalıp planında kiriş tarama renkleri çıkmıyor ancak kolon ve perde için yaptığım taramalar kalıp planında görünüyor.

Merhaba,
Kalıp planlarında çizim karışıklığını önlemek için tarama işlemi sadece düşey elemanlarda otomatik olarak yapılmaktadır. Kiriş taramasına neden ihtiyaç duydunuz? Çizimlerde bu taramayı görmek isterseniz tarama komutu kullanarak manuel olarak çizebilirsiniz.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• Kiriş tarama.png
    Kiriş tarama.png
    68.8 KB · Görüntüleme: 1,713
Emrah YILDIZ":2lbjffb0' Alıntı:
Merhaba,
Kalıp planlarında çizim karışıklığını önlemek için tarama işlemi sadece düşey elemanlarda otomatik olarak yapılmaktadır. Kiriş taramasına neden ihtiyaç duydunuz? Çizimlerde bu taramayı görmek isterseniz tarama komutu kullanarak manuel olarak çizebilirsiniz.
İyi çalışmalar.

Ben ihtiyaç duymadım aslında. Onay kurumu dwg üzerinden yaptığı kontrolde her şeyi renga renk istiyor. Böylece bütün elemanları daha iyi görecekmişmiş.
Hepsini taramak ciddi vakit alır dediğiniz şekilde.
Kenar çizgilerin rengini değiştirdim şimdilik idare eder.
Teşekkür ettim ilginiz için.

sonsamuray":aeh3oc7b' Alıntı:
Emrah YILDIZ":aeh3oc7b' Alıntı:
Merhaba,
İyi çalışmalar.

Ben ihtiyaç duymadım aslında. Onay kurumu dwg üzerinden yaptığı kontrolde her şeyi renga renk istiyor. Böylece bütün elemanları daha iyi görecekmişmiş.
Hepsini taramak ciddi vakit alır dediğiniz şekilde.
Kenar çizgilerin rengini değiştirdim şimdilik idare eder.
Teşekkür ettim ilginiz için.
Onay kurumuna inceleme yapmış oldukları dwg programının arka planını beyaz veya siyah yapmayı denemesini önerebilirsiniz

Geri