V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

KALIP PLANLARINDA YAZILAR VE DONALTILAR ÜST ÜSTE GELİYOR.

alioglu496

Yeni Üye
MERHABA DEĞERLİ ARKADAŞLAR !

İDECAD'TE STATİK PROJEDE KALIP PLANI ALIRKEN ÖLÇLER DONATILAR VE YAZILAR HEPSİ ÜST ÜSTE GELİYOR. KALIP PLANI KARMA ÇORMA OLUYOR. BUNUN İÇİN KALIP PLANI ALMADAN ÖNCE DÜZELTİLMESİ GEREKEN AYARLAR VAR MI?
BİLGİSİ OLAN PAYLAŞABİLİR Mİ?
ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM.

öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum. yukarıda bildirilen ayarları birebir uyguladım. büyütme ve küçültme ayarı yazılarıyla oynadım. ama çok başarılı olamadım. bunların haricinden yapılacak başka bir şey varmıdır yada başka yol deneyen var mı merak ettim. çünkü bu düzeltme işi baya zaman alıyor.
karışık dediğiniz kalıp planı olan proje dosyanızı cde formatında eklerseniz iyi olur.

Eklediğiniz kalıp planı resminde yazların üst-üste geldiği döşeme alanları küçük.
Kalıp planı aldıktan sonra hızlı taşı komutu ile yazıları ve donatıları uygun yerlere taşıyarak gerekli düzenlemeleri Siz yapabilirsiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Kalıp planı çizimleri alınırken "Çizim optimizasyonunu çalıştır" opsiyonunu seçili ve seçili olmadan çizim alınız.
İki durumu kıyaslayın. Uygun olan çizim ile devam ediniz. Özellikle küçük açıklıklı döşemelerde yazılar üst üste gelebilir.
Taşımak istediğiniz yazıları ve blokları hızlı taşıma komutu ile blokları patlatmadan taşıyabilirsiniz
1745483958905.png

Geri