İsmail Hakkı BESLER
Administrator
Değerli ideCAD Kullanıcıları ve Kamuoyunun Dikkatine,
Geçtiğimiz günlerde bir ilimizde gündeme gelen statik proje tasarımında bazı parametrelerin bilinçli olarak değiştirildiği yönündeki haberler bizleri de derinden üzmüştür. Bu olay ile alakalı, Sizlere doğrudan açıklama yapma sorumluluğunu taşıyoruz.
Öncelikle belirtmek isteriz ki:
Yaşanan bu olumsuz durumdan dolayı duyduğunuz endişeyi paylaşıyoruz ve tüm kullanıcılarımızdan gelen soruları yanıtlamak üzere destek ekibimizle hazır olduğumuzu hatırlatıyoruz.
Saygılarımla,
İsmail Hakkı Besler
Yönetim Kurulu Başkanı
Geçtiğimiz günlerde bir ilimizde gündeme gelen statik proje tasarımında bazı parametrelerin bilinçli olarak değiştirildiği yönündeki haberler bizleri de derinden üzmüştür. Bu olay ile alakalı, Sizlere doğrudan açıklama yapma sorumluluğunu taşıyoruz.
Öncelikle belirtmek isteriz ki:
- ideCAD Statik, Türkiye’de ve uluslararası pazarda yıllardır binlerce mühendis tarafından güvenle kullanılan, kapsamlı test ve doğrulamalardan geçen profesyonel bir mühendislik yazılımıdır.
- Yaşanan olayda bahsi geçen durum, yazılımın kendi sisteminde veya algoritmasında bulunan bir hata ya da açık kaynaklı değildir. Yapılan müdahale ile sistemin doğal davranışı bozulacak şekilde değiştirilmiş olup, standart kullanım amacının dışına çıkıldığı açıkça gözlemlenmektedir.
- Yazılımımızın kullanıcı giriş parametrelerini daha sıkı kontrol altına alabilecek süreç üzerinde çalışıyoruz
- ideCAD kullanıcı eğitimlerini ve sertifikasyon süreçlerini güçlendirmek ve zorunlu hale getirmek için çalışmalarımız başlamıştır.
- Belediye yapı kontrol müdürlükleri ve yapı denetim firmaları ile işbirliği yaparak, yazılım raporlarının bağımsız kontrol edilmesi için gerekli eğitimleri ve desteği daha da sıkı bir şekilde sağlayacağız.
- Kullanıcılarımızın öneri ve geri bildirimlerine açık olduğumuzu tekrar belirtmek isteriz. Bu konuda tüm kullanıcılarımızı bizimle iş birliği içinde olmaya davet ediyoruz.
Yaşanan bu olumsuz durumdan dolayı duyduğunuz endişeyi paylaşıyoruz ve tüm kullanıcılarımızdan gelen soruları yanıtlamak üzere destek ekibimizle hazır olduğumuzu hatırlatıyoruz.
Saygılarımla,
İsmail Hakkı Besler
Yönetim Kurulu Başkanı