Güncel Fiyatlar ile Online Satın Almak için Tıklayınız

Kaset döşeme

hatice bayram

Etkin Üye
Merhabalar bir konu hakkında danışmak isterim büyük bir döşemem mevcut yaklaşık 46 m2 tek taraftan sürekli bir kenarı 6.50 m bu döşemeyi kaset döşeme tasarlamak istiyorum döşeme kalınlığım diş yük +döşeme 35 cm , dış kenarları derin kiriş yapacağım bu döşemeyi iki taraftan saplama kiriş 50/35 önce iki parçaya bölüp sonra kaset döşeme dizayn etmek doğru bir yaklaşım olur mu yoksa tek parçada kaset mi geçmek daha mantıklı olur?bunu sormak istedim şimdiden teşekkürler.
 
46 m² kaset döşeme çok büyük bir döşeme değil benim fikrime göre. Kirişli plak döşemeyle dahi 20-22 cm plak kalınlığıyla sorun olmayacaktır. Muhtemelen 18 cm de yeterli gelecektir fakat bu tarz döşemelerde güvenlikten çok frekans sallanma problemleri olabilir. Kalınlığı artırarak çözebilirsiniz.
 
İki taraftan saplama kiriş atmak 50/35 gibi frekans sorununa fayda sağlar mı daha sonra ikiye böldüğüm döşemeleri kasete çevirsem mantıklı bir yaklaşım olur mu?
 
Frekans açısından fayda verir diye düşünüyorum fakat taşıyıcı sistem açısından optimum bir yaklaşım mi bilemiyorum. Projenizi atın forumda incelensin isterseniz. 10 cm plakalı kalınlıkta bir kaset döşeme yeterli olur diye sahsen ben düşünüyorum ama başka fikirlerden alin isterseniz.
 
Geri
Üst