V11.13 kullanıma sunulmuştur.

kendi ayarlarım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

matrax

Etkin Üye
arkadaşlar daha önce yaptğım projedeki ayarları aynısını almak için ne yapmam gerekir.örneğin kirişte kulandğım 19 lık tuğla ,kirişlrdeki tarama şekli,kulandım meteryeller v.b(bunları ilk projemde değistryom ayralrını bi daha proje çizdiğimde yine mi ayarları değstrmelyim )..ayarlar kısmından ayarları yükle dosya türü set diyor hiç bi dosyamı görmyor. yardmlarınız beklyom

matrax":1bqnmc6e' Alıntı:
arkadaşlar daha önce yaptğım projedeki ayarları aynısını almak için ne yapmam gerekir.örneğin kirişte kulandğım 19 lık tuğla ,kirişlrdeki tarama şekli,kulandım meteryeller v.b(bunları ilk projemde değistryom ayralrını bi daha proje çizdiğimde yine mi ayarları değstrmelyim )..ayarlar kısmından ayarları yükle dosya türü set diyor hiç bi dosyamı görmyor. yardmlarınız beklyom

Merhaba,
Yük kütüphaneleri proje bazında tutuluyor. Bu yüzden mevcut projeye aktarılmıyor. Ancak oluşturduğunuz yük kütüphanelerini şablon proje olarak kayıt edip, yeni projelerde kullanabilirsiniz.

ddemek istediğm sadece kirişlerde değil projeye baslarken örneğin d=15 ile baslamak istyorum vb.malzeme kulanırken projem c20 kullansın analiz ayralarından temel zemin gerilmeyi 10 alsın gibi değerler

matrax":1uk6woz1' Alıntı:
ddemek istediğm sadece kirişlerde değil projeye baslarken örneğin d=15 ile baslamak istyorum vb.malzeme kulanırken projem c20 kullansın analiz ayralarından temel zemin gerilmeyi 10 alsın gibi değerler
Aynı konudan bahsettiğimizi düşünüyorum...

Programda ayarı yapılmış boş bir proje şablon olarak kayıt edilebilir. Şablonlar tipik projelerdir. Yeni proje açılırken, daha önce kayıt edilmiş herhangi bir şablon seçilebilir. Proje açılırken seçilen şablonun ayarları yeni projede de aktif hale getirilir. Şablonlar, program klasöründe template klasörü altında saklanırlar. Template klasörü altında default proje dosyası ve program kurulumu sırasında programın oluşturduğu klasörler vardır. Bu klasörlerden birisi User klasörüdür. Yeni bir şablon User klasörüne kayıt edilebilir. Bununla birlikte Windows Gezgininizi kullanarak Template klasörü içerinde şablonları sınıflandıracak başka klasörler de açabilirsiniz.

Bir şablon projesi oluşturmak için :

Şablon olarak kayıt etmek istediğiniz ayarları yapılmış bir projeye açın. (Burada proje içindeki datalarını kullanmak istemiyorsanız dataları silin)
Proje/Farklı Kaydet satırını tıklayın.
Proje Kaydet diyaloğu açılacaktır. Bu diyalogda program klasörü altında template klasörü altına gidin. User klasörünü çift tıklayın.
Dosya adı kısmına bir isim verip, Tamam butonunu tıklayın. Şablon proje oluşacaktır.

Anlaşılmayan bir nokta olursa telefonla iletişime geçebilirsiniz.

Tel:0-224-220 67 17

Geri