Merhaba. Bu konuda kimyasal ankraj firmalarının teknik desteği ile görüşmenizi öneririm. Çeşitli ankraj tipleri ve epoksi çeşitleri var.Merhabalar,
Böyle bir yapıya güçlendirme projesi çizilmişti. Ancak proje başlayana kadar kolon, perde filizlerinin çoğu kesilmiş(muhtemelen hırsızlar tarafından). Böyle bir durumda ne yapılmalı? İdecadde böyle bir duruma çözüm mevcut mu?
Teşekkürler.
Donatı manşon uygulaması varmış. Bununla ilgili araştırma yapıyorum. Sanırım çok uygulanmıyor ama yine de kullanımı mevcut.Merhaba. Bu konuda kimyasal ankraj firmalarının teknik desteği ile görüşmenizi öneririm. Çeşitli ankraj tipleri ve epoksi çeşitleri var.
Bence siz manşondan ziyade epoksi ile ankraj durumunu inceleyin. Manşon yapsanız da bindirme uzunlukları tutmaz ve o donatılar bükülmüş. Düzleştirmek çare olmayabilir.Donatı manşon uygulaması varmış. Bununla ilgili araştırma yapıyorum. Sanırım çok uygulanmıyor ama yine de kullanımı mevcut.
Anladım. Teşekkür ederim.Bence siz manşondan ziyade epoksi ile ankraj durumunu inceleyin. Manşon yapsanız da bindirme uzunlukları tutmaz ve o donatılar bükülmüş. Düzleştirmek çare olmayabilir.