E erdigoksu Etkin Üye 10 Eki 2023 #1 Merhabalar, Ekteki projemde kesit yetersizi ve birleşim güvenliği hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ekli dosyalar soru.cde soru.cde 7 MB · Görüntüleme: 4
Merhabalar, Ekteki projemde kesit yetersizi ve birleşim güvenliği hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 10 Eki 2023 #2 erdigoksu' Alıntı: Ekteki projemde kesit yetersizi ve birleşim güvenliği hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Önerilerim; --bodrum perdeleri üzerindeki kirişleri, --kolon kiriş kesme güvenliğinde konsol kiriş tikini kaldırınız, -- s5, s6 kolonlarını 50/50 yapınız, Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. --merdivenler mesnetlenmemiş, yukarıdaki düzenlemeleri yaparsanız hata vermiyor.
erdigoksu' Alıntı: Ekteki projemde kesit yetersizi ve birleşim güvenliği hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Önerilerim; --bodrum perdeleri üzerindeki kirişleri, --kolon kiriş kesme güvenliğinde konsol kiriş tikini kaldırınız, -- s5, s6 kolonlarını 50/50 yapınız, Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. --merdivenler mesnetlenmemiş, yukarıdaki düzenlemeleri yaparsanız hata vermiyor.