V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

kesme güvenliği ve döşeme zımbalama güvenliği sağlamıyor uyarısı

Merhabalar, aynı projede perde kalınlığını arttırıyorum, perde uçlarına kiriş ekliyorum bunlara rağmen kesme güvenliği ve zımbalama güvenliği uyarısını gideremedim...değerli tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

size tavsiye değil biraz sitem edeceğim. projeyi ben sıfırdan yapıp gönderdim. bu projenizde de ilk projenizdeki gibi kalıplarda .donatılarda uzunluk, pilye mi
düz mü belli değil. denetim ve belediyeden geçer mi? hadi geçti diyelim demirci neye göre kesecek demirleri?. taşıyıcı sistem yine a13 seçilmiş
(sadece kirişsiz döşemeler içindir. yazdım size) kolon beton sınıfı c20 olur mu?) bu projede kesme güvenliği sorunu giderilse ne olur.) eklediğim dosyanın nesine takıldılar da yeniden yapmak ihtiyacı duyuldu. gönderdiğim dosyada donatı metrajı 128152.40 kilo gram. bu dosyada 186400.12
fark 58000 kg .25 tl den bir milyon dört yüz elli bin tel. beton metrajı gönderdiğim projede 1298 metre küp ,yeni projenizde 1618 metre küp fark
320 m3 üçbin tl den dokuz yüz altmış bin tl. toplamda iki milyon dörtyüz on bin tl dir. bunun neye yararı var. hiç . kar mı sayacağız zarar mı. kendiniz bilirsiniz. karşılaştırmanız gerekir di.

Sayim bey öncelikle sorunları giderdim, teşekkür ederim. Beton sınıfı olarak kolon c20 dediniz benim projemde kolon yok. Kolonu c30 seçiyorum. program kolon olmadığı için 20 olarak gösteriyor...

Geri