V11.13 kullanıma sunulmuştur.

Kesme Güvenliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan myusufb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myusufb

Yeni Üye
Ekteki projede rapor alırken kesme güvenliği sağlanmıyor ve donatı yetersiz uyarısı veriyor neler önerirsiniz ? hata veren bazı kirişlerin boyutlarıyla oynadım 25/50 lik kirişleri 25/60 yaptım olmadı, 50/30 yapım, 50/35 yaptım olmadı.. nasıl çözebilirim ? Dosya boyutu 4 mb dan büyük olduğu için eklenti olarak yükleyemedim. Linki :
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

myusufb":2c0wjuso' Alıntı:
Ekteki projede rapor alırken kesme güvenliği sağlanmıyor ve donatı yetersiz uyarısı veriyor neler önerirsiniz ? hata veren bazı kirişlerin boyutlarıyla oynadım 25/50 lik kirişleri 25/60 yaptım olmadı, 50/30 yapım, 50/35 yaptım olmadı.. nasıl çözebilirim ? Dosya boyutu 4 mb dan büyük olduğu için eklenti olarak yükleyemedim. Linki :
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba,

Kirişlerde etriye çapını "8" ile sınırlandırmışınız. Ancak bazı kirişlerde daha büyük çaplı etriye ihtiyacı olduğu görünüyor. Donatı seçimini diyalogunda etriye için programın kullanabileceği etriye çapını attırın.

Ayrıca -1. katta, yapı çevresinde komple rijit paneller var olduğu için, rijit bodrum katı numarasını -1 girmeniz gerekiyor.

Geri