V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

kiriş çizimi hatası düzeltemiyorum.

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan siminn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siminn

Yeni Üye
Merhaba,
Projemde analiz sonucunda raporlarda hata göremedim. fakat çizimleri aldığım zaman mesela zemin kat kiriş açılımlarımda donatı uzunluklarımı - olarak veriyor, yazı boyutları farklı oluyor bazı kirişlerde. hatamın nerde oldugunu bulamıyorum.Teknik servis ile görüştüğümde,
Projede bazı kolonların düğüm noktalarına aks kesişimleri ile çakışmadığı, Ayrıca su basman panellerinizin bazıları üst kottaki döşemenin kotu olarak görüldüğü. Bu hataları düzeltmek için bilgi girişini bu şekilde yapmamın kolaylık sağlayacağı. Öncelikle Su basman çevre perdelerini ve kirşileri silip . Kolon düğüm noktalarını aks kesişimlerine yerleştirip, Kirişleri çizip döşemeleri yerleştirmem gerektiği.daha sonra Su basman çevrele perdelerini çizmem gerektiği belirtildi. Su basman çevre perdelerini çizerken yardımcı toolbardaki kesişimlerle böl satırını inaktif hale getirmem gerektiği belirtildi.Söylenenleri yapmaya çalıştım fakat halen aynı hatayı çizimlerde alıyorum.
Ekte projeyi gönderiyorum. Projemi inceleyip bu konuda en kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim. projemi ekte gönderiyorum . İyi çalışmalar.
 
Merhaba,

Projenizi mail ile teknik servise de göndermiştiniz. Mesaj tarihinden sonra size önerilen yöntemle sorunun çözüldüğünü söylemiştiniz. Eğer sorun devam ediyorsa Teknik Servis ile tekrar iletişime geçebilirsiniz.

İyi çalışmalar
 
Teşekkür ediyorum Levent Bey ilginiz için. sorunu dedğiniz gibi çizimlerde daha sonra düzelttim.İyi çalışmalar diliyorum.
 
Geri
Üst