R RODOPLU Yeni Üye 14 Mar 2025 #1 kiriş açılımlarının bazılarını veriyor bazılarını vermiyor daha önce böyle bir problemle karşılaşmıyordum birden oldu Ekli dosyalar ccc.cde ccc.cde 3.9 MB · Görüntüleme: 4
kiriş açılımlarının bazılarını veriyor bazılarını vermiyor daha önce böyle bir problemle karşılaşmıyordum birden oldu
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 14 Mar 2025 #2 RODOPLU' Alıntı: kiriş açılımlarının bazılarını veriyor bazılarını vermiyor daha önce böyle bir problemle karşılaşmıyordum birden oldu Genişletmek için tıkla ... Çizim alırken paftaları tek pencerede oluştur işaretini kaldırınız, İşaretlediğim yerlere, sahanlıkları mesnetlemek için kiriş ilave ediniz, Merdiven döşeme kalınlıklarını artırınız.
RODOPLU' Alıntı: kiriş açılımlarının bazılarını veriyor bazılarını vermiyor daha önce böyle bir problemle karşılaşmıyordum birden oldu Genişletmek için tıkla ... Çizim alırken paftaları tek pencerede oluştur işaretini kaldırınız, İşaretlediğim yerlere, sahanlıkları mesnetlemek için kiriş ilave ediniz, Merdiven döşeme kalınlıklarını artırınız.