V11.13 kullanıma sunulmuştur.

kiriş hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cem

Üye
ekteki projede bazı kirişlerde KAS hatası alıyorum.Kiriş ebatlarında büyüme yaptımsa da aynı sorun devam ediyor.Bazu projelerde de bir ucu kolona diğer ucu perdeye oturan kirişlerde de buna benzer hatalar alıyorum..bazen kolon yönlerini değiştirsemde nafile yine aynı hata..bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Projede P04P05 altına sürekli temel veri girşinde hata var. S27-S27 arasındaki sürekli temelleri girerken P04-P05 Panelerinin ortak düğüm noktasını tıklayarak oluşturun. Ayrıca Zemin katta K34 kirişinin sağ ucunda K78 kirişine ait bir parça kalmış. Bu hatalar düzeltilip analiz yapıldığında kiriş ve perdelerdeki sorunlar çözülüyor.

Kolonlardaki B sorunlarının çözümü için de ekteki dokümanı inceleyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

söylediklerinizin aynısınısı yaptım prj tekrar düzenleyip analiz yaptırdım.aynı sorun tekrar devam ediyor...

cem":39zzoo21' Alıntı:
söylediklerinizin aynısınısı yaptım prj tekrar düzenleyip analiz yaptırdım.aynı sorun tekrar devam ediyor...
Bir önceki mesajımda yazmayı unutmuşum.... İlave olarak Donatı seçimi diyaloğundan kiriş etriyeleri için 10 luk donatı çapını da işaretlemeniz gerekiyor.

Ekli dosyalar

Geri