M MERYEM34 Tanınmış Üye 25 May 2023 #1 iyi günler projem belediyeden revize geldi kirişlerimi düzelttim kiriş n max problemi çıktı yardımcı olur musnuz acilen Ekli dosyalar a blok.cde a blok.cde 4.9 MB · Görüntüleme: 1
iyi günler projem belediyeden revize geldi kirişlerimi düzelttim kiriş n max problemi çıktı yardımcı olur musnuz acilen
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 25 May 2023 #2 MERYEM34' Alıntı: iyi günler projem belediyeden revize geldi kirişlerimi düzelttim kiriş n max problemi çıktı yardımcı olur musnuz acilen Genişletmek için tıkla ... önerilerim; --4.8.5.1 işaretleyip, --1. kat tavındaki duvar yüklerini kaldırınız. kurtarıyor. --bodrum kat merdiveni kotları ve merdivenlerin mesnetlenmelerini düzeltiniz.
MERYEM34' Alıntı: iyi günler projem belediyeden revize geldi kirişlerimi düzelttim kiriş n max problemi çıktı yardımcı olur musnuz acilen Genişletmek için tıkla ... önerilerim; --4.8.5.1 işaretleyip, --1. kat tavındaki duvar yüklerini kaldırınız. kurtarıyor. --bodrum kat merdiveni kotları ve merdivenlerin mesnetlenmelerini düzeltiniz.
M MERYEM34 Tanınmış Üye 25 May 2023 #3 bana datasını atabilir misiniz size zahmet çok teşekkür ediyorum
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 25 May 2023 #4 öneri proje ekte. Ekli dosyalar UO a blok.cde UO a blok.cde 335.3 KB · Görüntüleme: 4