M mehmet kara Yeni Üye 7 Eki 2024 #1 hocam 2. bodrum kirişlerimde nmax hatası alıyorum projede beton sınıfını c30 yaptım . kiriş boyutlarını artırdım yinede olmadı fakat radye temeli silip analiz yapınca hiçbir sorun yok yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyalar PROJE 9.cde PROJE 9.cde 43.5 MB · Görüntüleme: 6 Son düzenleme: 9 Eki 2024
hocam 2. bodrum kirişlerimde nmax hatası alıyorum projede beton sınıfını c30 yaptım . kiriş boyutlarını artırdım yinede olmadı fakat radye temeli silip analiz yapınca hiçbir sorun yok yardımcı olursanız sevinirim.
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 12 Eki 2024 #2 öneri proje ektedir. ayrıca ilgili linkleri inceleyiniz; Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Ekli dosyalar byrt öneri.cde byrt öneri.cde 38.8 MB · Görüntüleme: 2
öneri proje ektedir. ayrıca ilgili linkleri inceleyiniz; Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.