MERHABALAR BODRUM KATTAKİ K20 VE K19 KİRİŞLERİNDE NMAX HATASI ALIYORUM.ÇÖZÜM KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER
PROJE EKTEDİR.
PROJE EKTEDİR.
Bu linki görmek için izniniz yok.
Giriş yap veya üye ol.
Öneri proje ekte.tiproj":3jn9j569' Alıntı:MERHABALAR BODRUM KATTAKİ K20 VE K19 KİRİŞLERİNDE NMAX HATASI ALIYORUM.
Ünver bey merhabalar,unver":1i5mjyjy' Alıntı:Merhaba
Öneri proje ekte.tiproj":1i5mjyjy' Alıntı:MERHABALAR BODRUM KATTAKİ K20 VE K19 KİRİŞLERİNDE NMAX HATASI ALIYORUM.
Ünver ÖZCAN
Projede Asansör perdeleri, sonlu eleman genişliği, merdiven düzeltildi, 4.8.5.1 göre çözüm yapıldı.Dicle G.":3nc6ybsy' Alıntı:ekteki projede bodrum kattaki iki kirişte Nmax hatası alıyorum boyutları arttırmama rağmen sorunu bir türlü çözemedim yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
ünver bey lisans sürümünü yeni aldım ancak yine bu uyarıyı aldığım için dosyayı açamadımunver":p2k0a42y' Alıntı:Merhaba
Projede Asansör perdeleri, sonlu eleman genişliği, merdiven düzeltildi, 4.8.5.1 göre çözüm yapıldı.Dicle G.":p2k0a42y' Alıntı:ekteki projede bodrum kattaki iki kirişte Nmax hatası alıyorum boyutları arttırmama rağmen sorunu bir türlü çözemedim yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
Ünver ÖZCAN