Kiriş yüksekliği arttırılınca donatı yetersiz oluyor. Bu nedenle kirişsiz döşeme yapılarak sorunsuz çzülmüştür. NOT: Bu proje ile ilgili, proje sahibi dışında lütfen bana mesaj göndermeyiniz. Göndercekseniz projesini siz düzeltip kendsine gönderirseniz iyi olurmerhabalar çatı katında kiriş ile perde kenetleme boyu koşulu saglanamıyor donatı capı en az kirişlerde 12 oldugu için düşüremiyorum farklı bir çüzümü olan varsa şimdiden çok teşekürler
merhabalar çatı katında kiriş ile perde kenetleme boyu koşulu saglanamıyor donatı capı en az kirişlerde 12 oldugu için düşüremiyorum farklı bir çüzümü olan varsa şimdiden çok teşekürler
Kardeşim. Yukardaki yazıyı okusanız ve eklediğim dosyayı açıp baksanız bana mesaj göndermenize gerek kalmayacaktıKiriş yüksekliği arttırılınca donatı yetersiz oluyor. Bu nedenle kirişsiz döşeme yapılarak sorunsuz çzülmüştür.
Kim size mesaj göndermiş?Yine bana mesaj göndermişsiniz. proje çözülmüş sahibine gönderilmiş. belki çoktan belediyeye götürülmüştür. üzerinde bu kadar durulmasına anlam veremedim. düzeltilmiş projeyi bırakacak sonra uğraşıp duracak . kiriş kesitini ne yaparsan yap düzelmiyor diye yazdık. anlatamadık bir türlü.
çok tşklerKenetlenme sorununu çözmek için çatı döşemesi kiriş yüksekliklerini 32cm yaparak çözebilirsiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Döşeme ağ oluşmama sorunlarını düzeltiniz
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 43616
ilgin için çok teşekür ederimKiriş yüksekliği arttırılınca donatı yetersiz oluyor. Bu nedenle kirişsiz döşeme yapılarak sorunsuz çzülmüştür. NOT: Bu proje ile ilgili, proje sahibi dışında lütfen bana mesaj göndermeyiniz. Göndercekseniz projesini siz düzeltip kendsine gönderirseniz iyi olur