cevabınız için çok teşekkür ederim. kaset döşeme olduğu için maalesef yüksekliğini değiştiremiyorum. mimar da aynı şekilde çıkma uzunluğu konusunda ısrarcı. kiriş donatılarını değiştirerek deneyecegim. teşekkür ederim.-Kirişin yüksekliğini arttırabilirsiniz.
-Kapalı çıkmanın uzunluğunu azaltabilirsiniz.
-Kirişin donatılarını değiştirebilirsiniz.(Eklediğim projede örnek olması açısından kiriş donatılarını değiştirdim siz kendinize göre ayarlama yapabilirsiniz.)
hayır balkon çıkması değil. asmolen tuğla kullanmıyoruz köpük kullanıyoruz. çizgisel döşeme yükleri vb. yükleri daha etki ettirmedim.Bu kısım balkon çıkması ise kaset yerine düz döşeme yapabilirsiniz. Bu arada eğer kaset arası asmolen tuğla ile dolacaksa (ki muhtemelen dolacak) zati yüklerinizde çok ciddi hata var demektir.
Kiriş yüksekliğini 40 cm veya K01 kiriş yükünü 12cm gazbeton seçmeniz yeterli olacaktır.Herkese merhaba kolay gelsin. K16 kirişinde sehim sınırını aşıyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
KİRİŞ sehim sınırı aşıldı projeniz.Bu kısım balkon çıkması ise kaset yerine düz döşeme yapabilirsiniz. Bu arada eğer kaset arası asmolen tuğla ile dolacaksa (ki muhtemelen dolacak) zati yüklerinizde çok ciddi hata var demektir.