S smrs Yeni Üye 16 Mar 2017 #1 Merhaba, eklediğim projede 3.kat tavanı K29 kirişinin sehim hatası verdiğini görüyorum. Farklı denemeler yapmama rağmen kurtaramadım, önerilerinizi bekliyorum. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Merhaba, eklediğim projede 3.kat tavanı K29 kirişinin sehim hatası verdiğini görüyorum. Farklı denemeler yapmama rağmen kurtaramadım, önerilerinizi bekliyorum. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Hakan Şahin Administrator 17 Mar 2017 #2 Merhaba, Eklediğiniz linki tıklayınca dosya bulanamadı hatası veriyor, proje indirilemiyor...
S smrs Yeni Üye 17 Mar 2017 #3 Kusura bakmayın tekrar yükledim. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Hakan Şahin Administrator 17 Mar 2017 #4 Kirişin olduğu bölgede 346 cm çıkma var, o bölge zorlanıyorlar. Kirşi 25/60 yapınca sehim kurtarıyor. (25/60 yaparsanız TS500 sehim hesabı gerektirmeyen yükseklik şartı sağlanıyor. Sehim hesabını programa yaptırmak için kiriş ayarlarında "sehim şartını her zaman denetleyi" işaretleyin). Ancak bana kalırsa 346 cm'lik bölgeye neden kolon konulamıyor, bakılmalı ve taşıyıcı sistem gözden geçirilmeli... Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 61.8 KB · Görüntüleme: 2,042
Kirişin olduğu bölgede 346 cm çıkma var, o bölge zorlanıyorlar. Kirşi 25/60 yapınca sehim kurtarıyor. (25/60 yaparsanız TS500 sehim hesabı gerektirmeyen yükseklik şartı sağlanıyor. Sehim hesabını programa yaptırmak için kiriş ayarlarında "sehim şartını her zaman denetleyi" işaretleyin). Ancak bana kalırsa 346 cm'lik bölgeye neden kolon konulamıyor, bakılmalı ve taşıyıcı sistem gözden geçirilmeli...