V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

kirişe bileşen atama

merhabalar idecadde yeniyim bileşen atama konusunda sıkıntı çekmiyorum ama sorum şu olucak kirişe bileşen atamak istiyorum mesela 1 alanı taş kaplama olsun istiyorum diğer 3 alanı sıva ve boya atamak istiyorum bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim teşekkürler

Ekli dosyalar

• stl.cde
    stl.cde
    7.9 MB · Görüntüleme: 7
Merhaba
önerilerim:
--rx ve d değerlerini sihirbazdan gideren giriniz, asmolen yapı olduğu için tek doğrultuda dişli döşemeler seçimi yaparak perde ilave etmelisiniz,
--geometri hatalarını düzeltiniz,
--1. kat tavanındaki duvar yüklerini kaldırabilirsiniz,
kirişe bileşen atamak istiyorum mesela 1 alanı taş kaplama olsun istiyorum diğer 3 alanı sıva ve boya atamak istiyorum bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim teşekkürler
--duvar kaplama yüklerini ekteki kiriş/duvar yük kütüphanesine ekleyip kullanabilirsiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

• DUVAR.png
    DUVAR.png
    74.6 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba
önerilerim:
--rx ve d değerlerini sihirbazdan gideren giriniz, asmolen yapı olduğu için tek doğrultuda dişli döşemeler seçimi yaparak perde ilave etmelisiniz,
--geometri hatalarını düzeltiniz,
--1. kat tavanındaki duvar yüklerini kaldırabilirsiniz,

--duvar kaplama yüklerini ekteki kiriş/duvar yük kütüphanesine ekleyip kullanabilirsiniz.
ünver bey ben duvarıma ya da kirişime yük yüklemek istemiyorum ki sadece yapı bileşeni atamak istiyorum onuda bir kiriş için; 3 alanı sıva 1 alanı taş kaplama diyelim mesela bunun nasıl yapıldığı hakkında sorum

Program her zaman soldan sağa bakışlarda ve yukarıdan aşağı bakışlarda karşısına gelen ilk yüzeyi ön kabul eder bunun tersi istikameti de arka yüzey olur. Buna bağlı olarak kirişinize istediğiniz yönde istediğiniz malzemeyi tanımlayabilirsiniz.

Kiriş Metraj.pngmetraj rapor.png

Ekli dosyalar

Geri