V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

kirişe cam yükü ekleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Musa48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Musa48

Yeni Üye
merhabalar kolay gelsin. bir yapıda performans analizi yapıyorum yapının dış kısımları 10 mm cam kaplama (6mm mavi ref + 12 mm hb+ 4mm dc) kirişe duvar yükü yerine cam yükünü kullanıcı tanımlı olarak nasıl girebilirim. zemin kat yüksekliği 4.50 mt kiriş ebatları da 60x60

merhabalar kolay gelsin. bir yapıda performans analizi yapıyorum yapının dış kısımları 10 mm cam kaplama (6mm mavi ref + 12 mm hb+ 4mm dc) kirişe duvar yükü yerine cam yükünü kullanıcı tanımlı olarak nasıl girebilirim. zemin kat yüksekliği 4.50 mt kiriş ebatları da 60x60
Yük, yük kütüphanesine eklenebilir veya kiriş ayarlarında kullanıcı tanımlı olarak hesaplanan yük girilebilir.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

1741875376256.png

Duvar objesi kullanılarak yük oluşturmak yerine ilave cam yükünü hesaplayıp kirişe düzgün yayılı yük olarak vermenin daha doğru bir çözüm olduğunu düşünüyorum.

Geri