U UURMUH Yeni Üye 22 Kas 2023 #1 perdeleri gruplandırdım ,c35 BETON sınıfını seçildi ama özellikle perdelere baglı kirişlerdeki sorunları çözemedim Ekli dosyalar 22.11 ide.cde 22.11 ide.cde 8.2 MB · Görüntüleme: 7
perdeleri gruplandırdım ,c35 BETON sınıfını seçildi ama özellikle perdelere baglı kirişlerdeki sorunları çözemedim
Yasin TEZEL Uzman Üye 23 Kas 2023 #2 Perdelerin altında mesnet problemleri var. Perde ayarlarında hatalı olarak aşağıdaki opsiyon kaldırılmış Perdelerin temel ile bağlantısının yapılabilmesi için perde ayarlarında "alt ucu ankastre mesnet" opsiyonu seçili olmalıdır. Bu durumda rapor hatalarının bir çoğu düzelmektedir.
Perdelerin altında mesnet problemleri var. Perde ayarlarında hatalı olarak aşağıdaki opsiyon kaldırılmış Perdelerin temel ile bağlantısının yapılabilmesi için perde ayarlarında "alt ucu ankastre mesnet" opsiyonu seçili olmalıdır. Bu durumda rapor hatalarının bir çoğu düzelmektedir.
U UURMUH Yeni Üye 23 Kas 2023 #3 vakıt ayırıp cevap verdıgınız ıcın tesekkur tekrar duzenledım sorunlar cozuldu