Sanıyorum döşemeye oturan S5-S16-S17-S20 nolu kolonlardan bahsediyorsunuz. Bu kolonlarda zımbalam tahkiki yapmak için kolonların altında yükseklik ve tabla yüksekliği sıfır olacak şekilde kolon başlığı yerleştirin. Döşeme Raporunda Zımbalama kontrolü bölümünden sonuçları görebilirsiniz.cesuray":103b7ig8' Alıntı:levent bey plak hasır dosemesı ıcın sonucları alamıyom kolon baslıgıda gıremıyom eksık yaptıgım bırsey mı var anlayamadım tskler
Döşeme sınırları döşeme kenarı ile oluşturulduğunda yani kiriş kullanılmadığında zımbalama kontrolü otomatik olarak yapılıyor.cesuray":1n4lbrbf' Alıntı:evt levent bey tskrler bu arada ıde 7 nın zımbalama kontrollerını baslık gırmeden otomatık yaptıgını bılıyordum ben elınde mevcut bı proje var tablasız kirisisiz döseme 7 ıle cozulmus kolon baslığı olmadan doseme zımbalama sonuclarını ropor halınde verıyor
Levent Özpak":1ev3upnr' Alıntı:Sanıyorum döşemeye oturan S5-S16-S17-S20 nolu kolonlardan bahsediyorsunuz. Bu kolonlarda zımbalam tahkiki yapmak için kolonların altında yükseklik ve tabla yüksekliği sıfır olacak şekilde kolon başlığı yerleştirin. Döşeme Raporunda Zımbalama kontrolü bölümünden sonuçları görebilirsiniz.cesuray":1ev3upnr' Alıntı:levent bey plak hasır dosemesı ıcın sonucları alamıyom kolon baslıgıda gıremıyom eksık yaptıgım bırsey mı var anlayamadım tskler
Merhaba,Reform Group":2h2w5kbi' Alıntı:Levent Özpak":2h2w5kbi' Alıntı:Sanıyorum döşemeye oturan S5-S16-S17-S20 nolu kolonlardan bahsediyorsunuz. Bu kolonlarda zımbalam tahkiki yapmak için kolonların altında yükseklik ve tabla yüksekliği sıfır olacak şekilde kolon başlığı yerleştirin. Döşeme Raporunda Zımbalama kontrolü bölümünden sonuçları görebilirsiniz.cesuray":2h2w5kbi' Alıntı:levent bey plak hasır dosemesı ıcın sonucları alamıyom kolon baslıgıda gıremıyom eksık yaptıgım bırsey mı var anlayamadım tskler
Merhaba,
Konunun üstünden çok geçmiş fakat benim şöyle bir sorum var tabla yüksekliğini neden 0 alıyoruz? plak döşeme kalınlığı 20 olduğu için 20 almamız gerekmez mi? birde 150x150 standart bir ölçü mü? yanıtlarsanız sevinirim.
iyi çalışmalar