Yasin bey sanırım sorunum doğru anlaşılmamış aks isimlerine göre isimlendirme yapıyorum, bunu kat çizimlerinde doğru bir şekilde görüntülüyorken, çıktı almaya çalıştığımda aks göre isimlendirilmiş kolonlarımın ismi değişiyor. Çizimde görüldüğü gibi başka bir adlandırma ile kolon adları oluşuyor. Ben aks'a göre yaptığım isimlendirmeye göre çizimlerimde kolon adlarını görmek istiyorum.Kat genel ayarlarında index bilgisini siliniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Ekli dosyayı görüntüle 49163
Ayrıca yardım sayfalarını inceleyiniz. Sorun düzelmez ise projenizi ekleyiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Dosya ektedir.Projenizi ekler misiniz
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
İfade etmiş olduğunuz 2 isimlendirme formatı da işimi görür. Kat indislerini de hesaba katabilir katlar olmadan sadece aksa bağlı kolun isimlendirmesi de yapabilir.Şuan bu şekilde isimlendirme yapmanız mümkün değil.
Analiz ayarlarındaki obje isimlendirilmesi opsiyonlarından dolayı tanımladığınız isimler çizimler alınırken bu kurallara uygun olarak düzenleniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 49178
İsteğinizi notlarımıza alacağım. Siz nihai olarak detaylarda tam olarak ne görmek istiyorsunuz açıklar mısınız?
K1'B' şeklinde aksa bağlı olarak yaptığınız isimlendirmeyi kalıp planlarında kat indisi ile birlikte
KZ1'B' - K11'B' - K21'B' şeklinde mi görmek istiyorsunuz.
yoksa kat indiside eklemeden sadece yazdığınız şekilde K1'B' görmek mi istiyorsunuz?
veya farklı bir format kullanacaksanız örnekler misiniz.