C cpl Üye Çarşamba saat 16:54'de #1 DEGERLİ MESLEKTAŞLARIM KOLON KESME HATASINI DÜZELTEMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.BAŞKA HATALARIM VARSA SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM ( TEMELDE İYİLEŞTİRME YAPICAZ TEMEL HATASI ÖNEMLİ DEĞİL.) Ekli dosyalar YARDIM..cde YARDIM..cde 4 MB · Görüntüleme: 7
DEGERLİ MESLEKTAŞLARIM KOLON KESME HATASINI DÜZELTEMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.BAŞKA HATALARIM VARSA SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM ( TEMELDE İYİLEŞTİRME YAPICAZ TEMEL HATASI ÖNEMLİ DEĞİL.)
E ernapaydn Üye Çarşamba saat 17:26'de #2 yardım istediğinizde kullandığınız versiyonu yazmalısınız. 10.94 olarak dosya ekleyebilirseniz çaresine bakılır.
yardım istediğinizde kullandığınız versiyonu yazmalısınız. 10.94 olarak dosya ekleyebilirseniz çaresine bakılır.
C cpl Üye Çarşamba saat 19:55'de #3 V11.22 ile çözüm yapıldı tek bir kolonumda hata veriyor ve kolonu büyütemiyorum
C cpl Üye Çarşamba saat 19:58'de #4 @Yasin TEZEL bakma şansınız varmıdır yasin bey kolon büyütemiyorum
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye Çarşamba saat 21:41'de #5 ilgili linki inceleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
C cpl Üye Perşembe saat 13:58'de #7 PERDEYE CEVİRDİĞİMDE PERDE KESME GÜVENLİK VE PUSANTAJ HATASI VERİYOR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİRİM @Yasin TEZEL @Ünver ÖZCAN
PERDEYE CEVİRDİĞİMDE PERDE KESME GÜVENLİK VE PUSANTAJ HATASI VERİYOR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİRİM @Yasin TEZEL @Ünver ÖZCAN
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Perşembe saat 14:06'de #8 cpl' Alıntı: PERDEYE CEVİRDİĞİMDE PERDE KESME GÜVENLİK VE PUSANTAJ HATASI VERİYOR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİRİM @Yasin TEZEL @Ünver ÖZCAN Genişletmek için tıkla ... modelle önerim; aşağıdaki gibi kiriş yüksekliğini azaltıp döşemeyi konsol yaparsanız hata vermiyor.
cpl' Alıntı: PERDEYE CEVİRDİĞİMDE PERDE KESME GÜVENLİK VE PUSANTAJ HATASI VERİYOR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİRİM @Yasin TEZEL @Ünver ÖZCAN Genişletmek için tıkla ... modelle önerim; aşağıdaki gibi kiriş yüksekliğini azaltıp döşemeyi konsol yaparsanız hata vermiyor.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Perşembe saat 14:37'de #10 ilave olarak işaretli kiriş aşağı sarkmış kontrol ediniz.