Z ZEYNEP ALMAS Üye Pazartesi saat 08:55'de #1 KOLON BOYUTUNU ARTTIRDIM, YÖN DEĞİŞTİRDİM, KARE KOLON ATMAMA RAĞMEN UYARI ALIYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM....
KOLON BOYUTUNU ARTTIRDIM, YÖN DEĞİŞTİRDİM, KARE KOLON ATMAMA RAĞMEN UYARI ALIYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM....
Z ZEYNEP ALMAS Üye Pazartesi saat 08:56'de #2 CDE UZANTISI Ekli dosyalar KESME GÜVENLİĞİ SAĞLAMIYOR.cde KESME GÜVENLİĞİ SAĞLAMIYOR.cde 12 MB · Görüntüleme: 4
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Pazartesi saat 13:08'de #3 ZEYNEP ALMAS' Alıntı: KOLON BOYUTUNU ARTTIRDIM, YÖN DEĞİŞTİRDİM, KARE KOLON ATMAMA RAĞMEN UYARI ALIYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.... Genişletmek için tıkla ... Modelle önerileri; --asansör çevresindeki perdeleri grup yapınız, --döşeme üzerine duvar yükü girdiğiniz için döşemelerdeki haraketli yükleri 0,2 t/m2 yapınız, --duvarlarda kapı ve pencere boşluklarını giriniz, --3. Kattaki merdiven boşluklarını döşeme kenarı ile oluşturunuz, --a3 düzensizliğini işaretleyiniz, --4.3.2.4 tikini ve perde devrilme momenti hesabı tikini kaldırınız, --merdiven mesnetlenmemiş, Yakarıdaki düzenlemeler yapıldıktan sonra hataları düzeltirsiniz.
ZEYNEP ALMAS' Alıntı: KOLON BOYUTUNU ARTTIRDIM, YÖN DEĞİŞTİRDİM, KARE KOLON ATMAMA RAĞMEN UYARI ALIYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.... Genişletmek için tıkla ... Modelle önerileri; --asansör çevresindeki perdeleri grup yapınız, --döşeme üzerine duvar yükü girdiğiniz için döşemelerdeki haraketli yükleri 0,2 t/m2 yapınız, --duvarlarda kapı ve pencere boşluklarını giriniz, --3. Kattaki merdiven boşluklarını döşeme kenarı ile oluşturunuz, --a3 düzensizliğini işaretleyiniz, --4.3.2.4 tikini ve perde devrilme momenti hesabı tikini kaldırınız, --merdiven mesnetlenmemiş, Yakarıdaki düzenlemeler yapıldıktan sonra hataları düzeltirsiniz.