E ecee Üye 18 Eyl 2023 #1 merhabalar, projemde kolon kiriş bölgesi kesme güvenliği sağlanamadı hatasını nasıl düzeltebilirim? yardımcı olursanız sevinirim Ekli dosyalar proje1.cde proje1.cde 42.8 MB · Görüntüleme: 12
merhabalar, projemde kolon kiriş bölgesi kesme güvenliği sağlanamadı hatasını nasıl düzeltebilirim? yardımcı olursanız sevinirim
Yasin TEZEL Uzman Üye 18 Eyl 2023 #2 Yardım sayfasını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
E ecee Üye 18 Eyl 2023 #3 Teşekkür ederim Yasin bey ama bu yazıyı okudum ona göre düzeltmeler yaptım yinede duzeltemedim hatayı
Teşekkür ederim Yasin bey ama bu yazıyı okudum ona göre düzeltmeler yaptım yinede duzeltemedim hatayı
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 18 Eyl 2023 #4 ecee' Alıntı: Teşekkür ederim Yasin bey ama bu yazıyı okudum ona göre düzeltmeler yaptım yinede duzeltemedim hatayı Genişletmek için tıkla ... ilave önerilerim; --s49 kolonunu 40/40 yapınız, --kirişleri uzun istikamette perdelerin ucuna bağlayınız.
ecee' Alıntı: Teşekkür ederim Yasin bey ama bu yazıyı okudum ona göre düzeltmeler yaptım yinede duzeltemedim hatayı Genişletmek için tıkla ... ilave önerilerim; --s49 kolonunu 40/40 yapınız, --kirişleri uzun istikamette perdelerin ucuna bağlayınız.