kolon kiriş birleşim bölgesi kesme hatası kiriş donatısı artırmak ile değil tam tersi azaltmak ile çözülür. isterseniz projenizi yükleyiniz inceleyip size yardımcı olalım.merhabalar
proje teslimim var ve çoğu kolonda kolon kiriş kesme hatası çıkıyor hiçbir şekilde düzeltemiyorum. kirişlerin donatısını artırsam da çözülmüyor. yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.
merhaba dosyayı dediğiniz şekilde ekledim. teşekkür ederim çok.kolon kiriş birleşim bölgesi kesme hatası kiriş donatısı artırmak ile değil tam tersi azaltmak ile çözülür. isterseniz projenizi yükleyiniz inceleyip size yardımcı olalım.
aşağıdaki linkleri inceleyerek projenizi foruma nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
ilgili linkleri incelemenizde fayda var;
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
çok teşekkür ederim sorun neden kayanaklıymışÖneri proje ekte.
Ekli dosyayı görüntüle 37741
çok teşekkür ederim sorun neden kayanaklıymış
merhaba dosyayı dediğiniz şekilde ekledim. teşekkür ederim çok.
ne yapabilirim başka perde de donatı alanı yetersiz diyor. ama aştırıncada artmıyor
Merhaba . Projenizi yönetmelikle uyumlu olmasını sağlamak amacıyla (Rx=7, Ry=7 ), ve asansör temeli oluşturmak gibi bazı düzenlemelerkolon kiriş birleşim bölgesi kesme hatası kiriş donatısı artırmak ile değil tam tersi azaltmak ile çözülür. isterseniz projenizi yükleyiniz inceleyip size yardımcı olalım.
aşağıdaki linkleri inceleyerek projenizi foruma nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
ilgili linkleri incelemenizde fayda var;
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.