Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Önerilerim;Attığım projede çıkmalar 1.2m biraz fazla çıkma var . İnceleme yapar mısınız ? S6 S9 S12 gibi kolonlarda konsol döşeme taşıyor işaretlemeli miyiz ? Radye ampatmansız çizdim.Kısaca bakabilir misiniz?
teşekkür ederimÖnerilerim;
--herhangi bir işaretleme yapmanıza gerek yok, program hallediyor,
--bazı kolonlarınız çok büyük olmuş küçültebilirsiniz,
--1. kat tavanı duvar yüklerini kaldırabilirsiniz,
--konsol döşemenin önüne tekrar konsol döşeme modellemek uygun değil işaretlediğim gibi tek döşeme yapınız.
Ekli dosyayı görüntüle 34814
Merdiven temelin içine girmiş gözüküyor.Ne yaptımsa düzelmedi.Merdivenin yeri yanlış mı?
Merdiven çizimlerini aldıktan sonra mesnetlediğiniz elemanlar ile ankraj bağlantılarını 2b çizim araçları çizmeniz gereklidirMerdiven mesnetlediğim kolonun içinde olmayacak değil mi sadece temas halinde olacak ? yardımcı olursanız sevinirim.
Mesnetledim evet temele kolona döşemeye.Çizimden kendimiz ankraj noktalarını manuel mi yapmam gerek.Nasıl yapacağım ?Kesit alarak kontrol edebilirsiniz. Temel içerisinde merdivenin çizilmesi görsel bir durumdur, 2B çizim düzenleme araçları ile düzeltilebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 35729
Merdiveni yapı ile birlikte çözünüz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Merdiven çizimlerini aldıktan sonra mesnetlediğiniz elemanlar ile ankraj bağlantılarını 2b çizim araçları çizmeniz gereklidir
Forum sayfasında örnek çizimler mevcutturkendimiz ankraj noktalarını manuel mi yapmam gerek.Nasıl yapacağım ?
teşekkür ederim peki zımbalama donatısı hesabını nasıl yapacağız kolonda hata alıyorum düzgün çiroz ile çözüyorum uygulama kolay diye ama hesabı nasıl yapacağım?Forum sayfasında örnek çizimler mevcuttur
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.