V11'i Online Satın Alın

Kolon manto donatısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan M.ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.ali

Etkin Üye
İyi günler,

Kolon manto donatılarının mato dışına taşacak şekilde donatı atılması sorununu yaşıyorum sorun neden kaynaklanıyor acaba?
Proje dosyası eketedir.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    14.2 KB · Görüntüleme: 1,245
Apokalips":edk863lj' Alıntı:
İyi günler,

Kolon manto donatılarının mato dışına taşacak şekilde donatı atılması sorununu yaşıyorum sorun neden kaynaklanıyor acaba?
Proje dosyası eketedir.

Merhaba,

Akslarla kolon düğüm noktalarını çakıştırarak çizin. Örneğin S01 kolonu sol üst köşeden tanımlanmış ama akslar daha içeriden tanımlanmış... Ya aksı sol üst köşeden geçirin ya da kolonu aksların kesişimine yerleştirip ona göre kaçıklık verin.

Not: Ayrıca aksları silip kolon aplikasyon planı alarak mantoloma detaylarının düzgün çizildiğini görebilirsiniz.

HakanŞahin":2fdn4ocp' Alıntı:
Apokalips":2fdn4ocp' Alıntı:
İyi günler,

Proje dosyası eketedir.

Merhaba,

Akslarla kolon düğüm noktalarını çakıştırarak çizin. Örneğin S01 kolonu sol üst köşeden tanımlanmış ama akslar daha içeriden tanımlanmış... Ya aksı sol üst köşeden geçirin ya da kolonu aksların kesişimine yerleştirip ona göre kaçıklık verin.

Not: Ayrıca aksları silip kolon aplikasyon planı alarak mantoloma detaylarının düzgün çizildiğini görebilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Geri