V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

KOLON NARİNLİK KONTROLU HATASI

HATAYI BİR TÜRLÜ GİDEREMEDİM YARDIMCI OLABİLRİMİSİNİZ ? NARİNLİK SORUNU ÇÖZEREKEN NELERE DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR ?
Merdiven kulesi katında kat yüksekliğiniz 4,13 m buda 25 cm perde genişliğinde 1/16 şartını sağlamıyor, program geometri kontrolünde uyarıyor.
Kat yüksekliğini 4,0 m yapmak veya perde genişliğini artırmak çözüm olabilir.

Ünver bey teşekkür ederim yorumlarınız için .
Proje tadilat projesi olduğu için betonarmede herhangi bir değişiklik yapamıyoruz asansör çatı katındada görev gördüğü için perde yüksekliğini 413 yapıldı. Perde kalınlığını sonkata artırdığımız zaman düşey sürekilik hatasıyla karşılaşıyoruz Başka önerileriniz varmı bu konuda?

ünver bey bide tasarım hakkında yorum yapabilirmisiniz Çelik proje çizmeye yeni başladım da projede herhangi bir eksiklik varmı ? Ondanda kaynaklı bir sorun olabilir mi? Değerli yorumlarınızı rica edebilirmiyim?

ünver bey bide tasarım hakkında yorum yapabilirmisiniz Çelik proje çizmeye yeni başladım da projede herhangi bir eksiklik varmı ? Ondanda kaynaklı bir sorun olabilir mi? Değerli yorumlarınızı rica edebilirmiyim?
Ortadaki çelik kolonları döşeme (program hesaplıyor ama) üzerine değil, kolon üzerine olmazsa kiriş üzerine mesnetleyiniz.

Geri